90+3'
Inworp New York City FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+3'
Inworp voor New York City FC in Geodis Park op de eigen helft.
90+3'
Nashville SC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Victor Rivas in Nashville.
90+2'
Inworp voor Nashville SC in de buurt van het vijandige doel in Geodis Park.
90+1'
Bij Nashville SC komt Forster Wekem Ajago er in. Hij vervangt Hany Mukhtar.
90'
Vrije trap in Geodis Park. Op de helft van Nashville SC mag New York City FC een vrije trap nemen.
89'
Nashville SC moet opletten als New York City FC van scheidsrechter Victor Rivas een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
87'
De thuisploeg wisselt Teal Bunbury voor Brian Anunga.
87'
Nashville SC brengt Taylor Washington in de plaats van Tyler Boyd.
87'
Tayvon Gray (New York City FC) krijgt een eerste gele kaart.
87'
Vrije trap voor Nashville SC op de helft van New York City FC.
86'
Hoekschop voor New York City FC in Geodis Park. Hannes Wolf neemt deze vanaf rechts.
84'
Santiago Rodriguez neemt de door scheidsrechter Victor Rivas gegeven hoekschop voor New York City FC in Nashville.
83'
New York City FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Victor Rivas in Nashville.
80'
Nashville SC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Victor Rivas op de helft van New York City FC.
80'
Wissel in Nashville: Hannes Wolf vervangt Maxi Moralez bij New York City FC.
79'
Buitenspelpositie New York City FC.
78'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Geodis Park.
75'
Scheidsrechter Victor Rivas geeft Nashville SC een doeltrap.
75'
Een doelpoging van Kevin O'Toole (New York City FC) in Nashville mist scherpte.
74'
Scheidsrechter Victor Rivas geeft New York City FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Nashville SC.
74'
Buitenspel van de thuisploeg.
73'
De bal is over de achterlijn geweest. Nashville SC mag een doeltrap nemen.
73'
De poging van Santiago Rodriguez (New York City FC) mist doel in Geodis Park.
72'
Inworp op de eigen helft voor Nashville SC.
72'
Trainer Nick Cushing (New York City FC) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Keaton Parks door Andres Perea.
71'
Nashville SC krijgt een schietkans via Sam Surridge, maar scoort niet.
70'
Nashville SC krijgt van scheidsrechter Victor Rivas op eigen helft een vrije trap toegewezen.
68'
In Geodis Park mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
67'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Nashville.
65'
63'
Doeltrap voor Nashville SC in Geodis Park.
62'
Scheidsrechter Victor Rivas geeft een inworp aan New York City FC op de eigen helft in Geodis Park.
61'
Hany Mukhtar neemt de door scheidsrechter Victor Rivas gegeven hoekschop voor Nashville SC in Nashville.
60'
Trainer Rumba Munthali gebruikt zijn tweede wissel. Dru Yearwood wordt door Amar Sejdic vervangen bij de thuisploeg.
60'
De eerste wissel van Nashville SC. Alex Muyl komt erin voor Sean Davis in Geodis Park.
60'
New York City FC heeft Axel Agustin Ojeda gewisseld. Malachi Jones neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Nick Cushing.