90+11'
Nashville SC krijgt van scheidsrechter Lukasz Szpala op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+10'
90+9'
Inworp Inter Miami CF. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+9'
Inworp op de eigen helft voor Inter Miami CF.
90+7'
Inworp Nashville SC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+5'
Inworp voor Nashville SC in Geodis Park op de eigen helft.
90+5'
Inter Miami CF gebruikt de vierde wissel. David Ruiz vervangt Benjamin Cremaschi.
90+4'
Inter Miami CF heeft Leonardo Campana gewisseld. Shanyder Borgelin neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Gerardo Martino.
90+4'
Scheidsrechter Lukasz Szpala geeft een inworp aan Inter Miami CF op de eigen helft in Geodis Park.
90+3'
Vanaf rechts mag Daniel Lovitz een hoekschop nemen voor Nashville SC in Geodis Park.
90+2'
Vergeefse doelpoging Forster Wekem Ajago (Nashville SC).
90+1'
Scheidsrechter Lukasz Szpala kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Nashville.
89'
Scheidsrechter Lukasz Szpala geeft Nashville SC een doeltrap.
87'
86'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Inter Miami CF in Nashville.
84'
Nashville SC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Lukasz Szpala op de helft van Inter Miami CF.
84'
84'
Arbiter Lukasz Szpala kent een vrije trap toe aan Inter Miami CF op de eigen helft.
83'
Nashville SC mag een hoekschop nemen vanaf links via Hany Mukhtar in Geodis Park.
83'
Trainer Rumba Munthali (Nashville SC) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Tyler Boyd door Alex Muyl.
83'
Hany Mukhtar gaat in het boekje van de scheidsrechter.
81'
Doeltrap voor Inter Miami CF in Geodis Park.
81'
Scheidsrechter Lukasz Szpala kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
80'
Trainer Gerardo Martino gebruikt zijn tweede wissel. Diego Gomez wordt door Robert Taylor vervangen bij de uitploeg.
80'
Inter Miami CF moet opletten als Nashville SC van scheidsrechter Lukasz Szpala een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
77'
Inworp voor Inter Miami CF in Geodis Park op de eigen helft.
75'
Nashville SC schiet tussen de palen, maar Hany Mukhtar ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Nashville.
73'
Hany Mukhtar slaagt erin door een penalty te benutten de achterstand de verkleinen in Geodis Park in Nashville. 1-2!
71'
Vanaf links mag Hany Mukhtar een hoekschop nemen voor Nashville SC in Geodis Park.
70'
70'
Inter Miami CF is weer compleet nu Leonardo Campana weer terug het veld in mag.
69'
69'
67'
Forster Wekem Ajago vervangt Teal Bunbury bij de thuisploeg.
67'
De eerste wissel van Inter Miami CF. Ryan Sailor komt erin voor Ian Fray in Geodis Park.
65'
Leonardo Campana blesseert zich bij Inter Miami CF, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Geodis Park.
64'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Nashville.
64'
Scheidsrechter Lukasz Szpala kent Nashville SC een inworp toe op de helft van Inter Miami CF.