Los Angeles FC moet uitkijken als Saint Louis een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Banc of California Stadium.
90+6'
Nathan Ordaz vervangt Cristian Olivera bij de thuisploeg.
90+5'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Banc of California Stadium.
90+5'
Cedric Teuchert (Saint Louis) krijgt een eerste gele kaart.
90+4'
90+2'
90+2'
Los Angeles FC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via David Emmanuel Martinez Morales in Banc of California Stadium.
90'
Bij Los Angeles FC komt Marlon er in. Hij vervangt Denis Bouanga.
90'
De bal is over de achterlijn geweest. Saint Louis mag een doeltrap nemen.
90'
Kei Kamara mist het doel en scoort niet voor Los Angeles FC in Banc of California Stadium.
90'
Hoekschop voor Los Angeles FC in Banc of California Stadium. Denis Bouanga neemt deze vanaf rechts.
88'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Los Angeles.
85'
Inworp voor Saint Louis in de buurt van het vijandige doel in Banc of California Stadium.
84'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Victor Rivas een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Los Angeles.
84'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Los Angeles FC in Los Angeles.
82'
Doelpoging Saint Louis! Het schot van Marcel Hartel gaat niet tussen de palen in Los Angeles.
82'
Vergeefse doelpoging Cedric Teuchert (Saint Louis) in Banc of California Stadium.
81'
Vrije trap voor Saint Louis op de helft van Los Angeles FC.
80'
In Banc of California Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
80'
79'
79'
Saint Louis heeft Jayden Reid gewisseld. Theyr Nokkvi Thorisson neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach John Hackworth.
79'
Saint Louis brengt Simon Becher in de plaats van Eduard Lowen.
78'
Los Angeles FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Victor Rivas op de helft van Saint Louis.
78'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Los Angeles.
77'
Inworp voor Los Angeles FC in Banc of California Stadium op de eigen helft.
77'
In Los Angeles krijgt Saint Louis op de eigen helft een vrije trap te nemen.
76'
Los Angeles FC moet opletten als Saint Louis van scheidsrechter Victor Rivas een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
75'
Inworp Saint Louis. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
75'
David Emmanuel Martinez Morales vervangt Mateusz Bogusz bij de thuisploeg.
74'
De thuisploeg wisselt Olivier Giroud voor Kei Kamara.
74'
74'
Een doelpoging van Timothy Tillmann (Los Angeles FC) mist scherpte.
73'
Vrije trap in Banc of California Stadium. Op de helft van Saint Louis mag Los Angeles FC een vrije trap nemen.
73'
Scheidsrechter Victor Rivas kent Los Angeles FC een inworp toe op de helft van Saint Louis.
73'
Los Angeles FC krijgt een schietkans via Denis Bouanga, maar scoort niet.
71'
Scheidsrechter Victor Rivas geeft een inworp aan Los Angeles FC op de eigen helft in Banc of California Stadium.
69'
De uitploeg vervangt Rasmus Alm door Tomas Totland.
69'
Saint Louis gebruikt de eerste wissel. Jannes Horn vervangt Jake Max Gordwood-Reich.
69'
Scheidsrechter Victor Rivas fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Los Angeles.