90+2'
De bal is over de achterlijn geweest. Earthquakes mag een doeltrap nemen.
90'
Scheidsrechter Serhii Boiko geeft een inworp aan Los Angeles FC op de eigen helft in Banc of California Stadium.
89'
Scheidsrechter Serhii Boiko geeft Earthquakes een doeltrap.
88'
Inworp op de eigen helft voor Earthquakes.
87'
Het voorbereidende werk werd verricht door Nathan Ordaz.
87'
Doelpunt! Tomas Angel breidt de voorsprong uit. Los Angeles FC leidt met 6-2.
86'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Earthquakes in Los Angeles.
84'
Bij Los Angeles FC komt Erik Duenas er in. Hij vervangt Eduard Atuesta.
83'
Los Angeles FC gebruikt de vierde wissel. Tomas Angel vervangt Mateusz Bogusz.
83'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Los Angeles.
83'
De poging van Mateusz Bogusz (Los Angeles FC) mist doel.
82'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Los Angeles.
82'
Earthquakes krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Serhii Boiko in Los Angeles.
81'
In Banc of California Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
81'
Scheidsrechter Serhii Boiko geeft Earthquakes een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Los Angeles FC.
80'
Cristian Espinoza neemt de door scheidsrechter Serhii Boiko gegeven hoekschop voor Earthquakes in Los Angeles.
79'
Inworp voor Earthquakes op de helft van Los Angeles FC.
79'
78'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Los Angeles FC in Los Angeles.
78'
77'
76'
De uitploeg wisselt Hernan Lopez Munoz voor Jack Skahan.
76'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Serhii Boiko een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Los Angeles.
76'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Banc of California Stadium.
74'
73'
Scheidsrechter Serhii Boiko kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
73'
Los Angeles FC brengt Nathan Ordaz in de plaats van Kei Kamara.
73'
De thuisploeg vervangt Sergi Palencia door Omar Chagoya.
72'
In Los Angeles krijgt Los Angeles FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
72'
Doeltrap voor Earthquakes in Banc of California Stadium.
70'
Inworp op de eigen helft voor Los Angeles FC.
69'
Scheidsrechter Serhii Boiko kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
68'
De bal is over de achterlijn geweest. Los Angeles FC mag een doeltrap nemen.
67'
65'
64'
Earthquakes krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Serhii Boiko op de helft van Los Angeles FC.
63'
Scheidsrechter Serhii Boiko kent een vrije trap toe aan Earthquakes op een gevaarlijke plek voor Los Angeles FC.
63'
Scheidsrechter Serhii Boiko kent Los Angeles FC een inworp toe op de helft van Earthquakes.