Scheidsrechter Christopher Penso geeft Los Angeles FC een doeltrap.
Colorado Rapids mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90+2'
Vrije trap voor Colorado Rapids op de helft van Los Angeles FC.
90+2'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Banc of California Stadium.
90'
Inworp Los Angeles FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
87'
Arbiter Christopher Penso kent een vrije trap toe aan Los Angeles FC op de eigen helft.
86'
Schot op doel van David Emmanuel Martinez Morales. Maar zonder doelpunt voor Los Angeles FC als gevolg.
85'
Los Angeles FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Christopher Penso op de helft van Colorado Rapids.
83'
De thuisploeg wisselt Denis Bouanga voor David Emmanuel Martinez Morales.
82'
Inworp op de eigen helft voor Los Angeles FC.
81'
Scheidsrechter Christopher Penso geeft een inworp aan Colorado Rapids op de eigen helft in Banc of California Stadium.
81'
Jesus Murillo schiet op doel maar scoort niet voor Los Angeles FC.
80'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Los Angeles FC in de buurt van het doel van Colorado Rapids.
79'
Trainer Steven Cherundolo (Los Angeles FC) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Ilie Sanchez door Maxime Chanot.
79'
De tweede wissel van Los Angeles FC. Tomas Angel komt erin voor Mateusz Bogusz in Banc of California Stadium.
79'
Bij Los Angeles FC komt Eddie Segura er in. Hij vervangt Kei Kamara.
78'
In Los Angeles krijgt Colorado Rapids op de eigen helft een vrije trap te nemen.
77'
Scheidsrechter Christopher Penso kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
77'
Inworp op de eigen helft voor Colorado Rapids.
76'
Colorado Rapids gebruikt de vijfde wissel. Jasper Loffelsend vervangt Djordje Mihailovic.
76'
Wissel in Los Angeles: Darren Yapi vervangt Rafael Navarro bij Colorado Rapids.
76'
Colorado Rapids krijgt van scheidsrechter Christopher Penso op eigen helft een vrije trap toegewezen.
73'
Erik Duenas vervangt Timothy Tillmann bij de thuisploeg.
72'
Het voorbereidende werk werd verricht door Kei Kamara.
72'
Los Angeles FC bouwt zijn voorsprong in Los Angeles uit tot 3-0 dankzij een doelpunt van Mateusz Bogusz.
68'
Bij Colorado Rapids komt Omir Fernandez er in. Hij vervangt Calvin Harris.
68'
De uitploeg vervangt Lalas Abubakar door Michael Edwards.
68'
Inworp Colorado Rapids. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
67'
Los Angeles FC schiet tussen de palen, maar Mateusz Bogusz ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
67'
Scheidsrechter Christopher Penso kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
66'
Los Angeles FC schiet tussen de palen, maar Mateusz Bogusz ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Los Angeles.
65'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Banc of California Stadium.
64'
Colorado Rapids brengt Oliver Larraz in de plaats van Connor Ronan.
64'
Scheidsrechter Christopher Penso geeft een inworp aan Los Angeles FC op de eigen helft in Banc of California Stadium.
62'
Speler van het veld gestuurd in Banc of California Stadium: Kevin Cabral krijgt een tweede keer geel. Colorado Rapids moet verder met een man minder.
62'
Scheidsrechter Christopher Penso geeft Los Angeles FC een vrije trap op de eigen helft.
60'
Djordje Mihailovic neemt de door scheidsrechter Christopher Penso gegeven hoekschop voor Colorado Rapids in Los Angeles.