90+4'
New York City FC krijgt van scheidsrechter Rubiel Vazquez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+4'
LA Galaxy brengt Tucker Lepley in de plaats van Gabriel Pec.
90+4'
Bij LA Galaxy komt Isaiah Parente er in. Hij vervangt Diego Fagundez.
90+3'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Carson.
90+3'
Hoekschop voor New York City FC in Dignity Health Sports Park. Santiago Rodriguez neemt deze vanaf links.
90+3'
Strahinja Tanasijevic schiet op doel maar scoort niet voor New York City FC.
90+1'
De bal is over de achterlijn geweest. LA Galaxy mag een doeltrap nemen.
90+1'
Een doelpoging van Santiago Rodriguez (New York City FC) mist scherpte.
90'
LA Galaxy schiet tussen de palen, maar Gabriel Pec ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Carson.
89'
In Carson krijgt New York City FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
89'
Inworp voor New York City FC in Dignity Health Sports Park op de eigen helft.
87'
86'
Dignity Health Sports Park ziet hoe Gabriel Pec op doel schiet, maar niet scoort voor LA Galaxy.
85'
Inworp op de eigen helft voor LA Galaxy.
85'
Scheidsrechter Rubiel Vazquez kent New York City FC een inworp toe op de helft van LA Galaxy.
83'
Inworp voor LA Galaxy op de helft van New York City FC.
82'
Vergeefse doelpoging James Sands (New York City FC).
82'
Scheidsrechter Rubiel Vazquez kent een vrije trap toe aan New York City FC op een gevaarlijke plek voor LA Galaxy.
81'
Arbiter Rubiel Vazquez kent een vrije trap toe aan LA Galaxy op de eigen helft.
81'
Vergeefse doelpoging Santiago Rodriguez (New York City FC) in Dignity Health Sports Park.
80'
Inworp voor New York City FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Carson.
79'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Dignity Health Sports Park.
78'
Wissel in Carson: Julian Fernandez vervangt Malachi Jones bij New York City FC.
78'
Keaton Parks vervangt Andres Perea bij de uitploeg.
78'
Scheidsrechter Rubiel Vazquez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
76'
LA Galaxy gebruikt de derde wissel. John Nelson vervangt Julian Aude.
76'
Bij LA Galaxy komt Miguel Berry er in. Hij vervangt Dejan Joveljic.
76'
De bal is over de achterlijn geweest. New York City FC mag een doeltrap nemen.
76'
Een doelpoging van Mauricio Cuevas (LA Galaxy) in Carson mist scherpte.
75'
Vanaf links mag Diego Fagundez een hoekschop nemen voor LA Galaxy in Dignity Health Sports Park.
74'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Rubiel Vazquez aan de thuisploeg.
73'
LA Galaxy mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
73'
Scheidsrechter Rubiel Vazquez geeft een inworp aan New York City FC op de eigen helft in Dignity Health Sports Park.
73'
LA Galaxy krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Rubiel Vazquez op de helft van New York City FC.
71'
Inworp voor New York City FC in de buurt van het vijandige doel in Dignity Health Sports Park.
71'
Scheidsrechter Rubiel Vazquez geeft LA Galaxy een vrije trap op de eigen helft.
70'
New York City FC mag een hoekschop nemen vanaf links via Santiago Rodriguez in Dignity Health Sports Park.