90+4'
Scheidsrechter Serhii Boiko geeft Inter Miami CF een doeltrap.
90+3'
Hoekschop voor Columbus Crew SC in Inter Miami CF Stadium. Diego Rossi neemt deze vanaf links.
90+2'
Inter Miami CF krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Serhii Boiko op de helft van Columbus Crew SC.
90+1'
Scheidsrechter Serhii Boiko kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
89'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Inter Miami CF Stadium.
88'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Inter Miami CF in Fort Lauderdale.
88'
Een doelpoging van Maximilian Arfsten (Columbus Crew SC) mist scherpte.
86'
Inworp op de eigen helft voor Inter Miami CF.
86'
Scheidsrechter Serhii Boiko fluit voor buitenspel van Inter Miami CF.
85'
Scheidsrechter Serhii Boiko geeft een gele kaart aan Jordi Alba (Inter Miami CF).
84'
Scheidsrechter Serhii Boiko kent Inter Miami CF een inworp toe op de helft van Columbus Crew SC.
84'
Scheidsrechter Serhii Boiko geeft Inter Miami CF een vrije trap op de eigen helft.
80'
Marino Hinestroza vervangt Yaw Yeboah bij de uitploeg.
79'
De bal is over de achterlijn geweest. Inter Miami CF mag een doeltrap nemen.
79'
Diego Rossi mist het doel en scoort niet voor Columbus Crew SC.
79'
Schot op doel van Juan Camilo Hernandez. Maar zonder doelpunt voor Columbus Crew SC als gevolg.
79'
Vanaf links mag Diego Rossi een hoekschop nemen voor Columbus Crew SC in Inter Miami CF Stadium.
77'
Doeltrap voor Inter Miami CF in Inter Miami CF Stadium.
76'
Trainer Gerardo Martino gebruikt zijn derde wissel. Leonardo Campana wordt door Leonardo Frugis Afonso vervangen bij de thuisploeg.
76'
De thuisploeg vervangt Robert Taylor door Shanyder Borgelin.
75'
75'
Diego Rossi neemt de door scheidsrechter Serhii Boiko gegeven hoekschop voor Columbus Crew SC in Fort Lauderdale.
74'
In Inter Miami CF Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
73'
Columbus Crew SC gebruikt de vierde wissel. Yevhen Cheberko vervangt Malte Amundsen.
72'
Columbus Crew SC brengt Maximilian Arfsten in de plaats van Mohamed Farsi.
72'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Fort Lauderdale.
70'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Fort Lauderdale.
70'
In Fort Lauderdale krijgt Inter Miami CF op de eigen helft een vrije trap te nemen.
69'
Scheidsrechter Serhii Boiko geeft een inworp aan Inter Miami CF op de eigen helft in Inter Miami CF Stadium.
69'
68'
67'
De thuisploeg wisselt Ian Fray voor Ryan Sailor.
66'
Ian Fray raakt geblesseerd bij Inter Miami CF en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.