90+7'
Inworp Houston Dynamo. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+6'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Houston.
90+4'
Raul Ruidiaz (Seattle Sounders) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90+4'
Scheidsrechter Drew Fischer kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+3'
Daniel Steres (Houston Dynamo) krijgt een eerste gele kaart.
90+3'
Arbiter Drew Fischer kent een vrije trap toe aan Seattle Sounders op de eigen helft.
90+1'
Inworp voor Houston Dynamo in de buurt van het vijandige doel in BBVA Compass Stadium.
90'
Scheidsrechter Drew Fischer geeft Houston Dynamo een vrije trap op de eigen helft.
90'
Houston Dynamo gebruikt de vijfde wissel. Tate Schmitt vervangt Griffin Dorsey.
89'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Brooklyn Raines.
89'
Vrije trap voor Seattle Sounders op de helft van Houston Dynamo.
88'
Bij Seattle Sounders komt Joao Paulo er in. Hij vervangt Reed Baker-Whiting.
87'
In Houston krijgt Seattle Sounders op de eigen helft een vrije trap te nemen.
87'
Inworp op de eigen helft voor Houston Dynamo.
86'
Scheidsrechter Drew Fischer geeft Houston Dynamo een doeltrap.
86'
Erik Sviatchenko (Houston Dynamo) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Houston.
84'
Het spel ligt even stil: Erik Sviatchenko (Houston Dynamo) is geblesseerd.
84'
Houston Dynamo moet opletten als Seattle Sounders van scheidsrechter Drew Fischer een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
80'
Trainer Ben Olsen gebruikt zijn derde wissel. Amine Bassi wordt door Brooklyn Raines vervangen bij de thuisploeg.
80'
De tweede wissel van Houston Dynamo. Ethan Bartlow komt erin voor Micael in BBVA Compass Stadium.
80'
Wissel in Houston: Nathan vervangt Jon Bell bij Seattle Sounders.
79'
De thuisploeg wisselt Franco Escobar voor Daniel Steres.
78'
Seattle Sounders krijgt van scheidsrechter Drew Fischer op eigen helft een vrije trap toegewezen.
75'
Sebastian Kowalczyk schiet op doel maar scoort niet voor Houston Dynamo.
75'
Schot op doel van Amine Bassi. Maar zonder doelpunt voor Houston Dynamo als gevolg.
74'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Houston Dynamo in Houston.
74'
Paul Rothrock kopt namens Seattle Sounders op doel, zonder doelpunt als resultaat.
74'
Seattle Sounders krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Drew Fischer in Houston.
73'
In Houston krijgt Houston Dynamo op de eigen helft een vrije trap te nemen.
71'
Scheidsrechter Drew Fischer geeft Seattle Sounders een vrije trap op de eigen helft.
70'
Houston Dynamo heeft Latif Blessing gewisseld. Sebastian Ferreira neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ben Olsen.
69'
Doeltrap voor Seattle Sounders in BBVA Compass Stadium.
68'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in BBVA Compass Stadium.
67'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Drew Fischer een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Houston.
66'
Houston Dynamo krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Drew Fischer in Houston.
63'
Albert Rusnak deed het voorbereidende werk.
63'
Jackson Ragen brengt de uitploeg langszij, 2-2.
62'
Seattle Sounders mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
61'
Houston Dynamo krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Drew Fischer op de helft van Seattle Sounders.