90+7'
Iuri Tavares schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Houston Dynamo in BBVA Compass Stadium.
90+7'
Inworp voor Charlotte FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Houston.
90+6'
Scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere geeft Houston Dynamo een vrije trap op de eigen helft.
90+5'
Inworp voor Charlotte FC in BBVA Compass Stadium op de eigen helft.
90+3'
Scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere geeft een inworp aan Charlotte FC op de eigen helft in BBVA Compass Stadium.
90+2'
Houston Dynamo mag een hoekschop nemen vanaf links via Amine Bassi in BBVA Compass Stadium.
90+1'
Houston Dynamo schiet tussen de palen, maar Sebastian Kowalczyk ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Houston.
90+1'
Charlotte FC krijgt van scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90'
De bal is over de achterlijn geweest. Houston Dynamo mag een doeltrap nemen.
89'
Houston Dynamo heeft Ibrahim Aliyu gewisseld. Gabe Segal neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ben Olsen.
89'
Trainer Ben Olsen (Houston Dynamo) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Griffin Dorsey door Daniel Steres.
89'
In BBVA Compass Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
88'
De vierde wissel van Charlotte FC. Tyger Smalls komt erin voor Jere Uronen in BBVA Compass Stadium.
86'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Charlotte FC in Houston.
84'
Charlotte FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere op de helft van Houston Dynamo.
82'
Vrije trap voor Charlotte FC op de helft van Houston Dynamo.
81'
Inworp op de eigen helft voor Charlotte FC.
81'
Charlotte FC gebruikt de derde wissel. Scott Arfield vervangt Djibril Diani.
81'
Doeltrap voor Houston Dynamo in BBVA Compass Stadium.
81'
Iuri Tavares mist het doel en scoort niet voor Charlotte FC in BBVA Compass Stadium.
80'
80'
Brooklyn Raines vervangt Hector Herrera bij de thuisploeg.
79'
Trainer Ben Olsen gebruikt zijn tweede wissel. Sebastian Ferreira wordt door Brad Smith vervangen bij de thuisploeg.
76'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Houston.
76'
Een doelpoging van Nikola Petkovic (Charlotte FC) in Houston mist scherpte.
75'
Charlotte FC krijgt een schietkans via Liel Abada, maar scoort niet in BBVA Compass Stadium.
72'
72'
De poging van Djibril Diani (Charlotte FC) mist doel in BBVA Compass Stadium.
71'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Pierre-Luc Lauziere een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Houston.
70'
Scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere geeft Houston Dynamo een doeltrap.
70'
De scherpte ontbreekt bij Brandt James Bronico (Charlotte FC). Zijn poging mist doel in Houston.
69'
Scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere kent een vrije trap toe aan Charlotte FC op een gevaarlijke plek voor Houston Dynamo.
69'
Gele kaart. Franco Escobar (Houston Dynamo) gaat op de bon.
68'
Houston Dynamo heeft Latif Blessing gewisseld. Sebastian Kowalczyk neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ben Olsen.
67'
De uitploeg wisselt Patrick Agyemang voor Iuri Tavares.
65'
Scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
63'
Vrije trap in BBVA Compass Stadium. Op de helft van Houston Dynamo mag Charlotte FC een vrije trap nemen.