Inworp op de eigen helft voor Portland Timbers.
90+9'
Eerste gele kaart voor Evander (Portland Timbers) in Frisco.
90+9'
Scheidsrechter Rosendo Mendoza geeft een gele kaart aan Sebastien Ibeagha (FC Dallas).
90+9'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Rosendo Mendoza een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Frisco.
90+9'
Buitenspel Portland Timbers. Scheidsrechter Rosendo Mendoza fluit de uitploeg terug in Toyota Stadium.
90+8'
Evander raakt namens Portland Timbers de lat!
90+7'
Scheidsrechter Rosendo Mendoza kent een vrije trap toe aan Portland Timbers op een gevaarlijke plek voor FC Dallas.
90+7'
Arbiter Rosendo Mendoza kent een vrije trap toe aan Portland Timbers op de eigen helft.
90+5'
Inworp voor FC Dallas ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Frisco.
90+4'
Scheidsrechter Rosendo Mendoza toont Ema Twumasi (FC Dallas) de gele kaart.
90+4'
Vrije trap in Toyota Stadium. Op de helft van FC Dallas mag Portland Timbers een vrije trap nemen.
90+3'
Inworp voor Portland Timbers in Toyota Stadium op de eigen helft.
90+2'
Scheidsrechter Rosendo Mendoza geeft een inworp aan Portland Timbers op de eigen helft in Toyota Stadium.
90+2'
Scheidsrechter Rosendo Mendoza geeft FC Dallas een doeltrap.
90'
Bernard Kamungo gaat in het boekje van de scheidsrechter.
89'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Portland Timbers in de buurt van het doel van FC Dallas.
88'
Bij Portland Timbers komt Sawyer Jura er in. Hij vervangt Claudio Bravo.
88'
In Frisco krijgt Portland Timbers op de eigen helft een vrije trap te nemen.
87'
Cristhian Paredes maakt een ongelukkig eigen doelpunt en brengt zo de stand op 3-2.
85'
De thuisploeg wisselt Tsiki Ntsabeleng voor Eugene Ansah.
85'
FC Dallas heeft Marco Farfan gewisseld. Ema Twumasi neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Peter Luccin.
85'
Nathan vervangt Jonathan Rodriguez bij de uitploeg.
84'
Scheidsrechter Rosendo Mendoza kent Portland Timbers een inworp toe op de helft van FC Dallas.
83'
Logan Farrington (FC Dallas) ziet zijn kopbal niet in het doel van Portland Timbers belanden.
81'
Scheidsrechter Rosendo Mendoza kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
80'
Scheidsrechter Rosendo Mendoza geeft Portland Timbers een vrije trap op de eigen helft.
80'
Sebastian Lletget neemt de door scheidsrechter Rosendo Mendoza gegeven hoekschop voor FC Dallas in Frisco.
78'
Wissel in Frisco: Bernard Kamungo vervangt Paul Arriola bij FC Dallas.
76'
Doeltrap voor Portland Timbers in Toyota Stadium.
75'
Vanaf rechts mag Sebastian Lletget een hoekschop nemen voor FC Dallas in Toyota Stadium.
75'
Vergeefse doelpoging Logan Farrington (FC Dallas).
75'
Hoekschop voor FC Dallas in Toyota Stadium. Paul Arriola neemt deze vanaf rechts.
74'
Scheidsrechter Rosendo Mendoza kent een vrije trap toe aan FC Dallas, te nemen op de helft van Portland Timbers.
73'
In Frisco kan Dario Zuparic (Portland Timbers) weer verder.
71'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Dario Zuparic (Portland Timbers).
71'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Frisco.
68'
Portland Timbers krijgt van scheidsrechter Rosendo Mendoza op eigen helft een vrije trap toegewezen.
67'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Rosendo Mendoza een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Frisco.