90+9'
Doelpunt in Frisco! Wil Trapp verkleint de achterstand van Minnesota United FC tot 5-3 middels een benutte penalty.
90+8'
Logan Farrington (FC Dallas) krijgt een eerste gele kaart.
90+4'
Minnesota United FC mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90+3'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Minnesota United FC in Frisco.
90+2'
FC Dallas krijgt van scheidsrechter Sergii Demianchuk op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90'
Sebastian Lletget met de assist.
90'
FC Dallas loopt uit naar een comfortabele 5-2 voorsprong dankzij Logan Farrington.
88'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Toyota Stadium.
88'
Arbiter Sergii Demianchuk kent een vrije trap toe aan Minnesota United FC op de eigen helft.
87'
Inworp op de eigen helft voor FC Dallas.
86'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Toyota Stadium.
85'
Scheidsrechter Sergii Demianchuk kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
83'
FC Dallas brengt Omar Gonzalez in de plaats van Jesus Ferreira.
83'
Trainer Eric Ramsay (Minnesota United FC) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Sang-bin Jeong door Jordan Adebayo-Smith.
83'
Trainer Eric Ramsay gebruikt zijn vierde wissel. Robin Lod wordt door Patrick Weah vervangen bij de uitploeg.
82'
Minnesota United FC heeft Joseph Rosales gewisseld. Zarek Valentin neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Eric Ramsay.
82'
In Frisco krijgt FC Dallas op de eigen helft een vrije trap te nemen.
81'
Vrije trap voor Minnesota United FC op de helft van FC Dallas.
80'
Vanaf links mag Joseph Rosales een hoekschop nemen voor Minnesota United FC in Toyota Stadium.
78'
Minnesota United FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sergii Demianchuk op de helft van FC Dallas.
77'
Scheidsrechter Sergii Demianchuk geeft een inworp aan FC Dallas op de eigen helft in Toyota Stadium.
75'
Het voorbereidende werk werd verricht door Logan Farrington.
75'
De thuisploeg zit op rozen als Jesus Ferreira de score uitbouwt naar 4-2 in Toyota Stadium.
74'
Scheidsrechter Sergii Demianchuk kent een vrije trap toe aan FC Dallas, te nemen op de helft van Minnesota United FC.
73'
Inworp FC Dallas. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
71'
Jesus Ferreira neemt de door scheidsrechter Sergii Demianchuk gegeven hoekschop voor FC Dallas in Frisco.
71'
Coach Peter Luccin voert noodgedwongen zijn vierde wissel door. Petar Musa moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Logan Farrington.
69'
De tweede wissel van Minnesota United FC. Franco Fragapane komt erin voor Caden Clark in Toyota Stadium.
69'
Het spel ligt even stil: Petar Musa (FC Dallas) is geblesseerd.
68'
Gele kaart in Frisco: Michael Boxall (Minnesota United FC) gaat op de bon bij scheidsrechter Sergii Demianchuk.
67'
De bal is over de achterlijn geweest. FC Dallas mag een doeltrap nemen.
67'
Hoekschop voor Minnesota United FC in Toyota Stadium. Joseph Rosales neemt deze vanaf links.
62'
Sebastian Lletget deed het voorbereidende werk.
62'
Treffer in Toyota Stadium! FC Dallas maakt er 3-2 van. Petar Musa is de doelpuntenmaker.
60'
Scheidsrechter Sergii Demianchuk geeft Minnesota United FC een vrije trap op de eigen helft.
60'
FC Dallas in buitenspelpositie.
58'
Sebastian Lletget vervangt Tsiki Ntsabeleng bij de thuisploeg.
58'
Bij FC Dallas komt Dante Sealy er in. Hij vervangt Bernard Kamungo.
57'
De assist kwam van Bongokuhle Hlongwane.
57'
Hassani Dotson scoort en maakt de 2-2 gelijkmaker voor Minnesota United FC in Toyota Stadium.