90+6'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Cincinnati in Frisco.
90+4'
Luciano Acosta (FC Cincinnati) krijgt geel van scheidsrechter Victor Rivas in Toyota Stadium en moet oppassen.
90+4'
Vrije trap voor FC Dallas op de helft van FC Cincinnati.
90+3'
Inworp voor FC Dallas in de buurt van het vijandige doel in Toyota Stadium.
90+2'
Inworp op de eigen helft voor FC Cincinnati.
90+2'
Inworp voor FC Dallas in Toyota Stadium op de eigen helft.
90'
Scheidsrechter Victor Rivas fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Frisco.
90'
Scheidsrechter Victor Rivas geeft een inworp aan FC Cincinnati op de eigen helft in Toyota Stadium.
89'
In Frisco krijgt FC Dallas op de eigen helft een vrije trap te nemen.
89'
Een speler van FC Cincinnati staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Victor Rivas teruggefloten.
89'
Inworp FC Dallas. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
88'
Scheidsrechter Victor Rivas toont Roman Celentano (FC Cincinnati) de gele kaart.
88'
De vijfde wissel van FC Cincinnati. Aaron Boupendza komt erin voor Gerardo Valenzuela in Toyota Stadium.
87'
FC Cincinnati gebruikt de vierde wissel. Isaiah Foster vervangt Luca Orellano.
87'
Scheidsrechter Victor Rivas geeft FC Cincinnati een vrije trap op de eigen helft.
84'
In Toyota Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
84'
Doeltrap voor FC Cincinnati in Toyota Stadium.
83'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Toyota Stadium.
82'
Sebastien Ibeagha (FC Dallas) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
82'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Victor Rivas een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Frisco.
81'
FC Dallas brengt Tomas Pondeca in de plaats van Sebastian Lletget.
81'
Trainer Peter Luccin gebruikt zijn vierde wissel. Paul Arriola wordt door Sam Junqua vervangen bij de thuisploeg.
81'
79'
Scheidsrechter Victor Rivas geeft FC Dallas een doeltrap.
79'
78'
De uitploeg vervangt Kevin Kelsy door Sergio Santos.
78'
Bij FC Cincinnati komt Bret Halsey er in. Hij vervangt Kipp Keller.
75'
Scheidsrechter Victor Rivas fluit voor buitenspel van FC Cincinnati.
73'
FC Dallas mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Sebastian Lletget in Toyota Stadium.
72'
FC Dallas krijgt een schietkans via Marco Farfan, maar scoort niet in Toyota Stadium.
72'
FC Cincinnati moet opletten als FC Dallas van scheidsrechter Victor Rivas een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
71'
Scheidsrechter Victor Rivas geeft FC Cincinnati een doeltrap.
71'
Een doelpoging van Petar Musa (FC Dallas) mist scherpte.
70'
Inworp op de eigen helft voor FC Dallas.
70'
FC Cincinnati krijgt van scheidsrechter Victor Rivas op eigen helft een vrije trap toegewezen.
69'
Arbiter Victor Rivas kent een vrije trap toe aan FC Cincinnati op de eigen helft.
69'
Scheidsrechter Victor Rivas kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.