90+9'
New England Revolution schiet tussen de palen, maar Esmir Bajraktarevic ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
90+8'
FC Cincinnati krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jon Freemon in Cincinnati.
90+8'
FC Cincinnati mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Luciano Acosta in TQL Stadium.
90+6'
Inworp FC Cincinnati. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
89'
De bal is over de achterlijn geweest. New England Revolution mag een doeltrap nemen.
89'
Doelpoging FC Cincinnati! Het schot van Luciano Acosta gaat niet tussen de palen in Cincinnati.
88'
Trainer Caleb Porter gebruikt zijn derde wissel. Carles Gil wordt door Brandon Bye vervangen bij de uitploeg.
88'
De vijfde wissel van FC Cincinnati. Aaron Boupendza komt erin voor Ian Murphy in TQL Stadium.
87'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Cincinnati.
87'
De scherpte ontbreekt bij Luciano Acosta (FC Cincinnati). Zijn poging mist doel in Cincinnati.
86'
New England Revolution moet opletten als FC Cincinnati van scheidsrechter Jon Freemon een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
85'
FC Cincinnati krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jon Freemon op de helft van New England Revolution.
84'
Scheidsrechter Jon Freemon kent FC Cincinnati een inworp toe op de helft van New England Revolution.
83'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Cincinnati.
83'
Esmir Bajraktarevic schiet op doel maar scoort niet voor New England Revolution in Cincinnati.
82'
Hoekschop voor FC Cincinnati in TQL Stadium. Luciano Acosta neemt deze vanaf rechts.
82'
81'
De tweede wissel van New England Revolution. Jonathan Mensah komt erin voor Emmanuel Boateng in TQL Stadium.
81'
Giacomo Vrioni (New England Revolution) krijgt geel.
81'
FC Cincinnati mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
80'
Vanaf links mag Luciano Acosta een hoekschop nemen voor FC Cincinnati in TQL Stadium.
79'
Scheidsrechter Jon Freemon kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
79'
Inworp voor New England Revolution in TQL Stadium op de eigen helft.
75'
Trainer Pat Noonan gebruikt zijn vierde wissel. Yamil Asad wordt door Bret Halsey vervangen bij de thuisploeg.
75'
In Cincinnati krijgt New England Revolution op de eigen helft een vrije trap te nemen.
75'
72'
72'
Kans voor FC Cincinnati in TQL Stadium! De kopbal van Sergio Santos mist het doel.
71'
De bal is over de achterlijn geweest. FC Cincinnati mag een doeltrap nemen.
70'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in TQL Stadium.
69'
Obinna Nwobodo gaat voor de tweede keer in het boekje en krijgt rood!
69'
In TQL Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
68'
Wissel in Cincinnati: Noel Arthur Buck vervangt Ian Harkes bij New England Revolution.
67'
Arbiter Jon Freemon kent een vrije trap toe aan New England Revolution op de eigen helft.
65'
De voorzet kwam van Luciano Acosta.
65'
Yamil Asad kopt de bal raak voor de thuisploeg. FC Cincinnati verkleint de achterstand tot 1-2.