Doeltrap voor DC United in Audi Field.
90+7'
Trainer Rumba Munthali (Nashville SC) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Daniel Lovitz door Alex Muyl.
90+5'
Scheidsrechter Filip Dujic geeft DC United een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Nashville SC.
90+4'
De derde wissel van DC United. Garrison Isaiah Tubbs komt erin voor Matti Peltola in Audi Field.
90+4'
Scheidsrechter Filip Dujic kent een vrije trap toe aan DC United, te nemen op de helft van Nashville SC.
90+3'
Scheidsrechter Filip Dujic geeft Nashville SC een doeltrap.
90+3'
De poging van Gabriel Cordeiro Pirani (DC United) mist doel in Audi Field.
90+2'
In Washington D.C. krijgt DC United op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+1'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Filip Dujic aan de uitploeg.
89'
Scheidsrechter Filip Dujic geeft een inworp aan Nashville SC op de eigen helft in Audi Field.
88'
Inworp voor DC United in de buurt van het vijandige doel in Audi Field.
88'
Nashville SC moet opletten als DC United van scheidsrechter Filip Dujic een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
87'
Trainer Troy Lesesne gebruikt zijn tweede wissel. Jared Stroud wordt door Jacob Murrell vervangen bij de thuisploeg.
87'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Nashville SC in Washington D.C..
86'
In Audi Field mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
85'
Inworp voor Nashville SC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Washington D.C..
85'
Inworp op de eigen helft voor DC United.
84'
Scheidsrechter Filip Dujic toont Matti Peltola (DC United) de gele kaart.
84'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Washington D.C..
84'
Inworp Nashville SC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
83'
De uitploeg wisselt Dru Yearwood voor Amar Sejdic.
83'
Isaiah Jones vervangt Sean Davis bij de uitploeg.
83'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Washington D.C..
78'
De bal is over de achterlijn geweest. Nashville SC mag een doeltrap nemen.
77'
Scheidsrechter Filip Dujic kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
77'
Nashville SC brengt Brent Kallman in de plaats van Tyler Boyd.
76'
Nashville SC heeft Teal Bunbury gewisseld. Forster Wekem Ajago neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Rumba Munthali.
76'
DC United gebruikt de eerste wissel. Gabriel Cordeiro Pirani vervangt Theodore Ku-DiPietro.
74'
73'
De uitploeg incasseert geel op naam van Sam Surridge.
73'
Scheidsrechter Filip Dujic fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Washington D.C..
71'
71'
71'
70'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Audi Field.
69'
Inworp voor DC United op de helft van Nashville SC.
69'
Inworp voor Nashville SC in Audi Field op de eigen helft.
68'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Washington D.C..