De zesde wissel van Houston Dynamo. Tate Schmitt komt erin voor Hector Herrera in Audi Field.
Scheidsrechter Tim Ford geeft Houston Dynamo een doeltrap.
DC United mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90+9'
Daniel Steres (Houston Dynamo) krijgt geel.
90+8'
DC United krijgt van scheidsrechter Tim Ford op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+7'
Vrije trap in Audi Field. Op de helft van Houston Dynamo mag DC United een vrije trap nemen.
90+6'
Scheidsrechter Tim Ford geeft een inworp aan Houston Dynamo op de eigen helft in Audi Field.
90+5'
De assist kwam van Brad Smith.
90+5'
Houston Dynamo loopt uit naar een comfortabele 1-4 voorsprong dankzij Gabe Segal.
90+5'
Matai Akinmboni krijgt een tweede gele kaart en DC United moet verder met een man minder.
90+4'
Vrije trap voor Houston Dynamo op de helft van DC United.
89'
De uitploeg vervangt Sebastian Ferreira door Gabe Segal.
89'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Audi Field.
88'
Arbiter Tim Ford kent een vrije trap toe aan Houston Dynamo op de eigen helft.
87'
Inworp op de eigen helft voor Houston Dynamo.
86'
Treffer in Audi Field! Houston Dynamo scoort via Sebastian Ferreira de 1-3 en loopt verder uit.
85'
Houston Dynamo krijgt van scheidsrechter Tim Ford op eigen helft een vrije trap toegewezen.
84'
Jared Stroud neemt de door scheidsrechter Tim Ford gegeven hoekschop voor DC United in Washington D.C..
83'
DC United heeft Cristian Dajome gewisseld. Pedro Santos neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Troy Lesesne.
83'
DC United krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Tim Ford in Washington D.C..
82'
In Audi Field mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
81'
Wissel in Washington D.C.: Brad Smith vervangt Griffin Dorsey bij Houston Dynamo.
81'
Trainer Ben Olsen gebruikt zijn derde wissel. Ibrahim Aliyu wordt door Franco Escobar vervangen bij de uitploeg.
80'
Scheidsrechter Tim Ford geeft DC United een doeltrap.
80'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Tim Ford een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Washington D.C..
79'
Eerste gele kaart voor Lucas Bartlett (DC United) in Washington D.C..
78'
Inworp Houston Dynamo. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
76'
Houston Dynamo krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Tim Ford op de helft van DC United.
75'
De derde wissel van DC United. Jared Stroud komt erin voor Jacob Murrell in Audi Field.
75'
DC United gebruikt de tweede wissel. Gabriel Cordeiro Pirani vervangt Mateusz Klich.
75'
Trainer Ben Olsen (Houston Dynamo) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Amine Bassi door Sebastian Kowalczyk.
74'
Bij Houston Dynamo komt Brooklyn Raines er in. Hij vervangt Latif Blessing.
73'
In Washington D.C. krijgt DC United op de eigen helft een vrije trap te nemen.
73'
Cristian Dajome (DC United) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
71'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Houston Dynamo in Washington D.C..
70'
Scheidsrechter Tim Ford geeft DC United een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Houston Dynamo.