Inworp voor DC United in Audi Field op de eigen helft.
90+7'
Inworp voor DC United op de helft van FC Cincinnati.
90+6'
Een speler van FC Cincinnati staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Alexis Da Silva teruggefloten.
90+5'
FC Cincinnati krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Alexis Da Silva in Washington D.C..
90+4'
Inworp op de eigen helft voor FC Cincinnati.
90+3'
Doeltrap voor DC United in Audi Field.
90+3'
Een doelpoging van Luciano Acosta (FC Cincinnati) in Washington D.C. mist scherpte.
90+2'
DC United schiet tussen de palen, maar Pedro Santos ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
90+1'
Scheidsrechter Alexis Da Silva geeft DC United een doeltrap.
90+1'
De poging van Yuya Kubo (FC Cincinnati) mist doel.
90'
Hoekschop voor FC Cincinnati in Audi Field. Pavel Bucha neemt deze vanaf links.
89'
Het schot van Bret Halsey (FC Cincinnati) gaat op de paal in Audi Field.
87'
Inworp voor FC Cincinnati in Audi Field op de eigen helft.
85'
FC Cincinnati mag een hoekschop nemen vanaf links via Luciano Acosta in Audi Field.
84'
Inworp DC United. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
82'
Gele kaart in Washington D.C.: Yuya Kubo (FC Cincinnati) gaat op de bon bij scheidsrechter Alexis Da Silva.
82'
Scheidsrechter Alexis Da Silva fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Washington D.C..
80'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Cincinnati in Washington D.C..
80'
Matai Akinmboni (DC United) schiet de bal op de lat.
79'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Washington D.C..
79'
Scheidsrechter Alexis Da Silva geeft een inworp aan DC United op de eigen helft in Audi Field.
78'
Bij FC Cincinnati komt Bret Halsey er in. Hij vervangt Kipp Keller.
78'
In Audi Field ziet het publiek dat Gabriel Cordeiro Pirani (DC United) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
78'
Wissel in Washington D.C.: Matai Akinmboni vervangt Jared Stroud bij DC United.
77'
Scheidsrechter Alexis Da Silva legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Gabriel Cordeiro Pirani (DC United) in Audi Field.
76'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Audi Field.
75'
Yuya Kubo schiet op doel maar scoort niet voor FC Cincinnati in Washington D.C..
73'
Scheidsrechter Alexis Da Silva kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
72'
Trainer Pat Noonan gebruikt zijn vierde wissel. Ian Murphy wordt door Alvas Powell vervangen bij de uitploeg.
72'
Inworp FC Cincinnati. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
69'
Martin Rodriguez deed het voorbereidende werk.
69'
Gabriel Cordeiro Pirani brengt de thuisploeg terug in de wedstrijd door de marge te verkleinen. 2-3!
68'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Washington D.C..
68'
De scherpte ontbreekt bij Gabriel Cordeiro Pirani (DC United). Zijn poging mist doel.
67'
Gabriel Cordeiro Pirani schiet op doel maar scoort niet voor DC United.
67'
Lucas Bartlett neemt de door scheidsrechter Alexis Da Silva gegeven hoekschop voor DC United in Washington D.C..
63'
Het voorbereidende werk werd verricht door Yamil Asad.
63'
Doelpunt in Washington D.C.! Pavel Bucha vergroot de voorsprong tot 1-3 voor FC Cincinnati.