Hoekschop voor DC United in Audi Field. Mateusz Klich neemt deze vanaf rechts.
Doeltrap voor Atlanta United FC in Audi Field.
90+4'
Kans voor DC United in Audi Field! De kopbal van Aaron Herrera mist het doel.
90+4'
Mateusz Klich neemt de door scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere gegeven hoekschop voor DC United in Washington D.C..
90+3'
Inworp voor Atlanta United FC in Audi Field op de eigen helft.
90+2'
Scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere geeft DC United een vrije trap op de eigen helft.
90+2'
Inworp Atlanta United FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+1'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Washington D.C..
90+1'
De poging van Jacob Murrell (DC United) mist doel in Audi Field.
90'
DC United krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere in Washington D.C..
90'
Scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere kent Atlanta United FC een inworp toe op de helft van DC United.
89'
Scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere kent een vrije trap toe aan Atlanta United FC, te nemen op de helft van DC United.
88'
Inworp op de eigen helft voor Atlanta United FC.
88'
88'
De kopbal van Christian Benteke (DC United) mist het doel van de tegenstander.
88'
Christian Benteke schiet op doel maar scoort niet voor DC United in Washington D.C..
87'
86'
Schot op doel van Jacob Murrell. Maar zonder doelpunt voor DC United als gevolg.
85'
84'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Atlanta United FC in Washington D.C..
83'
De bal is over de achterlijn geweest. Atlanta United FC mag een doeltrap nemen.
82'
Atlanta United FC brengt Luke Brennan in de plaats van Xande Silva.
82'
Scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
81'
Scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere geeft een inworp aan DC United op de eigen helft in Audi Field.
81'
DC United heeft Garrison Isaiah Tubbs gewisseld. Gabriel Cordeiro Pirani neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Troy Lesesne.
79'
Het voorbereidende werk werd verricht door Ajani Fortune.
79'
De uitploeg neemt de leiding door een doelpunt van Thiago Almada. Het staat 0-1 in Audi Field.
79'
Inworp voor DC United op de helft van Atlanta United FC.
78'
Scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere geeft DC United een doeltrap.
78'
Atlanta United FC mag een hoekschop nemen vanaf links via Thiago Almada in Audi Field.
77'
Audi Field ziet hoe Xande Silva op doel schiet, maar niet scoort voor Atlanta United FC.
76'
Arbiter Pierre-Luc Lauziere kent een vrije trap toe aan DC United op de eigen helft.
75'
74'
74'
Scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.