90+5'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira geeft Sporting Kansas City een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Columbus Crew SC.
90+4'
Columbus Crew SC moet opletten als Sporting Kansas City van scheidsrechter Marcos De Oliveira een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+2'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+1'
Inworp voor Columbus Crew SC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Columbus.
90+1'
90'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Lower.com Field.
89'
Vrije trap in Lower.com Field. Op de helft van Sporting Kansas City mag Columbus Crew SC een vrije trap nemen.
89'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Columbus.
88'
Buitenspel Sporting Kansas City.
87'
Inworp Sporting Kansas City. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
86'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira geeft Columbus Crew SC een doeltrap.
86'
Doelpoging Sporting Kansas City! Het schot van Memo Rodriguez gaat niet tussen de palen.
85'
Bij Columbus Crew SC komt Taha Habroune er in. Hij vervangt Christian Ramirez.
85'
Sporting Kansas City moet uitkijken als Columbus Crew SC een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Lower.com Field.
84'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira kent een vrije trap toe aan Columbus Crew SC, te nemen op de helft van Sporting Kansas City.
83'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira kent Columbus Crew SC een inworp toe op de helft van Sporting Kansas City.
80'
Inworp voor Sporting Kansas City in Lower.com Field op de eigen helft.
77'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Marcos De Oliveira aan de thuisploeg.
76'
De uitploeg wisselt Nemanja Radoja voor Jake Davis.
76'
Columbus Crew SC schiet tussen de palen, maar Alexandru Matan ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Columbus.
75'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lower.com Field.
74'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira geeft Columbus Crew SC een vrije trap op de eigen helft.
74'
Eerste gele kaart voor Dany Rosero (Sporting Kansas City) in Columbus.
73'
Columbus Crew SC brengt Marino Hinestroza in de plaats van Juan Camilo Hernandez.
73'
Columbus Crew SC heeft Diego Rossi gewisseld. Alexandru Matan neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Wilfried Nancy.
72'
De thuisploeg vervangt Darlington Nagbe door Derrick Jones.
71'
Treffer in Lower.com Field! Columbus Crew SC scoort via Juan Camilo Hernandez de 4-0 en loopt verder uit.
70'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Columbus Crew SC in de buurt van het doel van Sporting Kansas City.
66'
Columbus Crew SC krijgt een schietkans via Christian Ramirez, maar scoort niet in Lower.com Field.
66'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Columbus.
66'
Doelpunt in Columbus! Christian Ramirez vergroot de voorsprong tot 3-0 voor Columbus Crew SC.
65'
In Lower.com Field mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
65'
64'
Inworp voor Columbus Crew SC op de helft van Sporting Kansas City.
63'
Inworp op de eigen helft voor Columbus Crew SC.
63'
Arbiter Marcos De Oliveira kent een vrije trap toe aan Sporting Kansas City op de eigen helft.
62'
61'
Sean Zawadzki vervangt Aidan Morris bij de thuisploeg.
60'
Columbus Crew SC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Marcos De Oliveira op de helft van Sporting Kansas City.
59'
In Lower.com Field mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.