90+2'
Scheidsrechter Filip Dujic kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+2'
Inworp op de eigen helft voor New England Revolution.
90+1'
In Lower.com Field mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+1'
Inworp voor New England Revolution in Lower.com Field op de eigen helft.
87'
Scheidsrechter Filip Dujic geeft New England Revolution een doeltrap.
87'
Een doelpoging van Yaw Yeboah (Columbus Crew SC) in Columbus mist scherpte.
85'
De scherpte ontbreekt bij Bobby Wood (New England Revolution). Zijn poging mist doel.
85'
Columbus Crew SC mag een hoekschop nemen vanaf links via Dylan Chambost in Lower.com Field.
85'
Bij New England Revolution bevindt Bobby Wood zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Filip Dujic.
84'
83'
83'
Columbus Crew SC krijgt een schietkans via Christian Ramirez, maar scoort niet in Lower.com Field.
82'
Inworp Columbus Crew SC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
81'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Lower.com Field.
80'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Columbus Crew SC in de buurt van het doel van New England Revolution.
79'
Scheidsrechter Filip Dujic geeft een gele kaart aan Emmanuel Boateng (New England Revolution).
75'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Columbus.
75'
Wissel in Columbus: Bobby Wood vervangt Giacomo Vrioni bij New England Revolution.
74'
De vijfde wissel van Columbus Crew SC. Yaw Yeboah komt erin voor Alexandru Matan in Lower.com Field.
74'
Bij New England Revolution komt Emmanuel Boateng er in. Hij vervangt Luca Daniel Langoni.
74'
De uitploeg wisselt Will Sands voor Nicholas Lima.
72'
DeJuan Jones met de assist.
72'
Doelpunt in Columbus! Alexandru Matan vergroot de voorsprong tot 4-0 voor Columbus Crew SC.
72'
71'
Inworp voor Columbus Crew SC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Columbus.
70'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor New England Revolution in Columbus.
70'
Columbus Crew SC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Filip Dujic in Columbus.
68'
Scheidsrechter Filip Dujic kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
68'
Marcelo Herrera vervangt Maximilian Arfsten bij de thuisploeg.
68'
De thuisploeg vervangt Diego Rossi door Christian Ramirez.
67'
67'
Scheidsrechter Filip Dujic geeft New England Revolution een vrije trap op de eigen helft.
66'
65'
New England Revolution brengt Nacho Gil in de plaats van Matt Polster.
64'
De assist kwam van Rudy Camacho.
64'
De thuisploeg zit op rozen als Alexandru Matan de score uitbouwt naar 3-0 in Lower.com Field.
64'
Scheidsrechter Filip Dujic geeft Columbus Crew SC een vrije trap op de eigen helft.