90+7'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Columbus Crew SC in Columbus.
90+6'
Arbiter Joseph Dickerson kent een vrije trap toe aan Nashville SC op de eigen helft.
90+6'
Columbus Crew SC mag een hoekschop nemen vanaf links via Yaw Yeboah in Lower.com Field.
90+5'
Lower.com Field ziet hoe Derrick Jones op doel schiet, maar niet scoort voor Columbus Crew SC.
90+5'
Columbus Crew SC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Joseph Dickerson in Columbus.
90+3'
Columbus Crew SC krijgt van scheidsrechter Joseph Dickerson op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+2'
Inworp voor Columbus Crew SC in Lower.com Field op de eigen helft.
90+2'
In Lower.com Field mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+1'
In Columbus krijgt Columbus Crew SC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90'
Inworp op de eigen helft voor Columbus Crew SC.
89'
Scheidsrechter Joseph Dickerson kent Nashville SC een inworp toe op de helft van Columbus Crew SC.
87'
Joey Skinner vervangt Tyler Boyd bij de uitploeg.
87'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Lower.com Field.
85'
Nashville SC krijgt een schietkans via Hany Mukhtar, maar scoort niet.
84'
De thuisploeg vervangt Juan Camilo Hernandez door Derrick Jones.
83'
Inworp op de eigen helft voor Nashville SC.
83'
Hoekschop voor Columbus Crew SC in Lower.com Field. Diego Rossi neemt deze vanaf links.
82'
Vanaf links mag Diego Rossi een hoekschop nemen voor Columbus Crew SC in Lower.com Field.
81'
Alexandru Matan neemt de door scheidsrechter Joseph Dickerson gegeven hoekschop voor Columbus Crew SC in Columbus.
80'
Inworp Columbus Crew SC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
80'
Columbus Crew SC in buitenspelpositie.
80'
Bij Nashville SC komt Sean Davis er in. Hij vervangt Dru Yearwood.
79'
De tweede wissel van Nashville SC. Taylor Washington komt erin voor Daniel Lovitz in Lower.com Field.
78'
Trainer Wilfried Nancy (Columbus Crew SC) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Christian Ramirez door Alexandru Matan.
78'
De thuisploeg wisselt Mohamed Farsi voor Marino Hinestroza.
78'
Nashville SC heeft Alex Muyl gewisseld. Teal Bunbury neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Rumba Munthali.
78'
Scheidsrechter Joseph Dickerson kent een vrije trap toe aan Columbus Crew SC, te nemen op de helft van Nashville SC.
78'
Scheidsrechter Joseph Dickerson toont Dru Yearwood (Nashville SC) de gele kaart.
77'
Doeltrap voor Nashville SC in Lower.com Field.
73'
Nashville SC krijgt van scheidsrechter Joseph Dickerson op eigen helft een vrije trap toegewezen.
72'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Columbus.
72'
Doelpoging Columbus Crew SC! Het schot van Mohamed Farsi gaat niet tussen de palen.
70'
70'
Juan Camilo Hernandez mist het doel en scoort niet voor Columbus Crew SC.
69'
In Columbus krijgt Nashville SC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
68'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lower.com Field.
67'
De bal is over de achterlijn geweest. Columbus Crew SC mag een doeltrap nemen.
66'
Scheidsrechter Joseph Dickerson geeft Nashville SC een vrije trap op de eigen helft.
65'
De assist kwam van Yaw Yeboah.
65'
Diego Rossi legt de bal in het net. De thuisploeg breidt de voorsprong uit: 2-0!