Dante Vanzeir (NY Red Bulls) krijgt een eerste gele kaart.
90+7'
Inworp op de eigen helft voor NY Red Bulls.
90+6'
NY Red Bulls krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mark Allatin in Chicago.
90+6'
Inworp voor NY Red Bulls ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Chicago.
90+5'
Scheidsrechter Mark Allatin geeft NY Red Bulls een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Chicago Fire.
90+5'
Inworp voor NY Red Bulls op de helft van Chicago Fire.
90+4'
In Soldier Field mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+4'
Scheidsrechter Mark Allatin geeft NY Red Bulls een vrije trap op de eigen helft.
90+3'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Chicago.
90+3'
Dennis Gjengaar kopt namens NY Red Bulls op doel, zonder doelpunt als resultaat.
90+3'
Vanaf rechts mag Dennis Gjengaar een hoekschop nemen voor NY Red Bulls in Soldier Field.
90+2'
NY Red Bulls mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Dennis Gjengaar in Soldier Field.
90'
Inworp voor Chicago Fire op de helft van NY Red Bulls.
90'
NY Red Bulls krijgt van scheidsrechter Mark Allatin op eigen helft een vrije trap toegewezen.
88'
De uitploeg wisselt Andres Reyes voor Cory Burke.
88'
Inworp voor Chicago Fire in Soldier Field op de eigen helft.
87'
Gele kaart in Chicago: Maren Haile-Selassie (Chicago Fire) gaat op de bon bij scheidsrechter Mark Allatin.
87'
Scheidsrechter Mark Allatin geeft een inworp aan Chicago Fire op de eigen helft in Soldier Field.
86'
In Chicago kan Christopher Brady (Chicago Fire) weer verder.
85'
Scheidsrechter Mark Allatin legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Christopher Brady (Chicago Fire) in Soldier Field.
84'
Inworp Chicago Fire. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
83'
Scheidsrechter Mark Allatin kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
83'
Inworp op de eigen helft voor Chicago Fire.
82'
81'
81'
Trainer Sandro Schwarz gebruikt zijn vierde wissel. Daniel Edelman wordt door Julian Hall vervangen bij de uitploeg.
80'
De vijfde wissel van Chicago Fire. Robert Jonathan Dean Jr komt erin voor Ariel Lassiter in Soldier Field.
80'
De thuisploeg vervangt Fabian Herbers door Federico Navarro.
80'
Chicago Fire moet opletten als NY Red Bulls van scheidsrechter Mark Allatin een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
78'
Arbiter Mark Allatin kent een vrije trap toe aan Chicago Fire op de eigen helft.
76'
Inworp NY Red Bulls. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
75'
Kellyn Acosta met de assist.
75'
Georgios Koutsias legt de bal in het net, de thuisploeg leidt met 2-1.
75'
Hoekschop voor Chicago Fire in Soldier Field. Fabian Herbers neemt deze vanaf rechts.
74'
Chicago Fire schiet tussen de palen, maar Georgios Koutsias ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.