90+4'
Inworp voor Orlando City SC in Bank of America Stadium op de eigen helft.
90+3'
Inworp Charlotte FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+3'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Bank of America Stadium.
90+2'
Scheidsrechter Allen Chapman geeft Charlotte FC een doeltrap.
90+2'
Nathan Byrne (Charlotte FC) krijgt geel.
90+1'
Trainer Oscar Alexander Pareja Gomez gebruikt zijn vijfde wissel. Ivan Angulo wordt door Alex Freeman vervangen bij de uitploeg.
90+1'
Orlando City SC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Allen Chapman in Charlotte.
90+1'
De uitploeg wisselt Rafael Santos voor Kyle Smith.
90'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Charlotte.
89'
Scheidsrechter Allen Chapman kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
88'
Charlotte FC brengt Iuri Tavares in de plaats van Patrick Agyemang.
87'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Charlotte.
86'
Doeltrap voor Charlotte FC in Bank of America Stadium.
84'
Inworp voor Charlotte FC op de helft van Orlando City SC.
84'
Orlando City SC in buitenspelpositie.
84'
Nicolas Lodeiro neemt de door scheidsrechter Allen Chapman gegeven hoekschop voor Orlando City SC in Charlotte.
83'
Orlando City SC gebruikt de derde wissel. Jack Lynn vervangt Luis Muriel.
83'
Trainer Dean Smith (Charlotte FC) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Djibril Diani door Nikola Petkovic.
82'
81'
Nicolas Lodeiro deed het voorbereidende werk.
81'
Facundo Daniel Torres Pérez scoort en maakt de 2-2 gelijkmaker voor Orlando City SC in Bank of America Stadium.
81'
80'
79'
Scheidsrechter Allen Chapman geeft Orlando City SC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Charlotte FC.
77'
De voorzet kwam van Patrick Agyemang.
77'
Goal! De thuisploeg neemt een 2-1 voorsprong via Brandt James Bronico.
76'
75'
De bal is over de achterlijn geweest. Charlotte FC mag een doeltrap nemen.
75'
Martin Ojeda kopt namens Orlando City SC op doel, zonder doelpunt als resultaat.
74'
Inworp Orlando City SC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
74'
Charlotte FC moet opletten als Orlando City SC van scheidsrechter Allen Chapman een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
71'
Buitenspelpositie Orlando City SC.
69'
Scheidsrechter Allen Chapman kent Charlotte FC een inworp toe op de helft van Orlando City SC.
68'
Benjamin Bender vervangt Kerwin Vargas bij de thuisploeg.
68'
De thuisploeg vervangt Liel Abada door Brandt James Bronico.
67'
Charlotte FC krijgt van scheidsrechter Allen Chapman op eigen helft een vrije trap toegewezen.
66'
Hoekschop voor Orlando City SC in Bank of America Stadium. Nicolas Lodeiro neemt deze vanaf links.
66'
Orlando City SC mag een hoekschop nemen vanaf links via Nicolas Lodeiro in Bank of America Stadium.