90+9'
Inworp Inter Miami CF. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+9'
Inworp op de eigen helft voor Inter Miami CF.
90+8'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Inter Miami CF in Charlotte.
90+6'
Patrick Agyemang (Charlotte FC) krijgt rood en moet eraf!
90+5'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Charlotte FC in de buurt van het doel van Inter Miami CF.
90+4'
De bal is over de achterlijn geweest. Inter Miami CF mag een doeltrap nemen.
90+3'
Eerste gele kaart voor Jordi Alba (Inter Miami CF) in Charlotte.
90+3'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Bank of America Stadium.
90+2'
Inter Miami CF krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Rubiel Vazquez op de helft van Charlotte FC.
90+1'
Scheidsrechter Rubiel Vazquez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+1'
Wissel in Charlotte: Ian Fray vervangt Benjamin Cremaschi bij Inter Miami CF.
90'
De derde wissel van Inter Miami CF. David Ruiz komt erin voor Julian Gressel in Bank of America Stadium.
90'
Inworp voor Charlotte FC op de helft van Inter Miami CF.
89'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Charlotte.
89'
Kopbal richting doel! Adilson Malanda (Charlotte FC) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Charlotte.
89'
Vanaf rechts mag Jere Uronen een hoekschop nemen voor Charlotte FC in Bank of America Stadium.
88'
De thuisploeg vervangt Kerwin Vargas door Brecht Dejaegere.
87'
Trainer Dean Smith gebruikt zijn tweede wissel. Liel Abada wordt door Tyger Smalls vervangen bij de thuisploeg.
86'
De assist kwam van Julian Gressel.
86'
Inter Miami CF komt op een 1-2 voorsprong in Charlotte via Benjamin Cremaschi!
84'
Inworp voor Charlotte FC in Bank of America Stadium op de eigen helft.
84'
Inworp voor Inter Miami CF in de buurt van het vijandige doel in Bank of America Stadium.
82'
Arbiter Rubiel Vazquez kent een vrije trap toe aan Charlotte FC op de eigen helft.
82'
Leonardo Campana schiet op doel maar scoort niet voor Inter Miami CF.
80'
Vrije trap in Bank of America Stadium. Op de helft van Inter Miami CF mag Charlotte FC een vrije trap nemen.
78'
Arbiter Rubiel Vazquez kent een vrije trap toe aan Inter Miami CF op de eigen helft.
78'
Inworp voor Charlotte FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Charlotte.
77'
Leonardo Campana (Inter Miami CF) is weer terug binnen de lijnen.
75'
Bij Charlotte FC komt Iuri Tavares er in. Hij vervangt Djibril Diani.
75'
Het spel ligt even stil in Charlotte. Leonardo Campana (Inter Miami CF) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
74'
In Charlotte krijgt Charlotte FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
73'
Inter Miami CF schiet tussen de palen, maar Diego Gomez ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
73'
Julian Gressel neemt de door scheidsrechter Rubiel Vazquez gegeven hoekschop voor Inter Miami CF in Charlotte.
71'
Leonardo Frugis Afonso vervangt Robert Taylor bij de uitploeg.
70'
Inter Miami CF krijgt van scheidsrechter Rubiel Vazquez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
69'
Scheidsrechter Rubiel Vazquez geeft Inter Miami CF een vrije trap op de eigen helft.
67'
De uitploeg incasseert geel op naam van Tomas Agustin Aviles.
67'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Bank of America Stadium.