90+6'
Scheidsrechter Lukasz Szpala geeft een gele kaart aan Maikel Chang (Real Salt Lake).
90+6'
Vrije trap voor Austin FC op de helft van Real Salt Lake.
90+6'
Austin FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Lukasz Szpala in Austin.
90+5'
Inworp Austin FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+4'
Doeltrap voor Real Salt Lake in Q2 Stadium.
90+4'
De scherpte ontbreekt bij Guilherme Biro (Austin FC). Zijn poging mist doel.
90+3'
Hoekschop voor Austin FC in Q2 Stadium. Daniel Pereira neemt deze vanaf links.
90+2'
Real Salt Lake mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Diogo Goncalves in Q2 Stadium.
90+2'
Nelson Palacio vervangt Emeka Eneli bij de uitploeg.
90+1'
De bal is over de achterlijn geweest. Real Salt Lake mag een doeltrap nemen.
89'
De voorzet kwam van Sebastian Driussi.
89'
Alles is weer mogelijk in Austin. Guilherme Biro brengt Austin FC met de gelijkmaker langszij. 2-2!
88'
Oleksandr Svatok vervangt Julio Cascante bij de thuisploeg.
88'
Trainer Josh Wolff (Austin FC) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Alexander Ring door Jhojan Manuel Valencia Jimenez.
87'
86'
84'
Real Salt Lake krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Lukasz Szpala op de helft van Austin FC.
83'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Q2 Stadium.
81'
Jon Gallagher met de assist.
81'
Jader Obrian brengt de thuisploeg terug in de wedstrijd door de marge te verkleinen. 1-2!
81'
Scheidsrechter Lukasz Szpala geeft Austin FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Real Salt Lake.
80'
Arbiter Lukasz Szpala kent een vrije trap toe aan Austin FC op de eigen helft.
78'
De thuisploeg vervangt Mikkel Desler door Ethan Finlay.
78'
De uitploeg wisselt Matt Crooks voor Maikel Chang.
78'
Real Salt Lake gebruikt de derde wissel. Lachlan Brook vervangt Dominik Marczuk.
77'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Austin.
76'
Hoekschop voor Austin FC in Q2 Stadium. Alexander Ring neemt deze vanaf rechts.
74'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Real Salt Lake in Austin.
74'
72'
In Q2 Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
72'
Austin FC schiet tussen de palen, maar Brendan Hines-Ike ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
70'
Vergeefse doelpoging Sebastian Driussi (Austin FC) in Q2 Stadium.
69'
Scheidsrechter Lukasz Szpala kent Real Salt Lake een inworp toe op de helft van Austin FC.
69'
Inworp voor Austin FC op de helft van Real Salt Lake.
67'
Real Salt Lake moet opletten als Austin FC van scheidsrechter Lukasz Szpala een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
66'
Trainer Josh Wolff gebruikt zijn tweede wissel. Osman Bukari wordt door Diego Rubio vervangen bij de thuisploeg.
66'
Austin FC heeft Owen Wolff gewisseld. Daniel Pereira neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Josh Wolff.
65'
Een doelpunt voor Real Salt Lake! Diogo Goncalves vergroot de voorsprong tot 0-2 via een penalty in Austin.
62'
Diogo Goncalves neemt de door scheidsrechter Lukasz Szpala gegeven hoekschop voor Real Salt Lake in Austin.