De thuisploeg wisselt Sebastian Driussi voor CJ Fodrey.
Eddie Segura (Los Angeles FC) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Jesus Murillo.
90+3'
Het spel ligt even stil in Austin. Eddie Segura (Los Angeles FC) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
90+1'
Los Angeles FC krijgt van scheidsrechter Ted Unkel op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90'
De assist kwam van Mateusz Bogusz.
90'
Doelpunt! Kei Kamara maakt 1-1 gelijk in Austin.
88'
88'
Vanaf rechts mag Denis Bouanga een hoekschop nemen voor Los Angeles FC in Q2 Stadium.
88'
Vergeefse doelpoging Denis Bouanga (Los Angeles FC) in Q2 Stadium.
86'
Austin FC moet opletten als Los Angeles FC van scheidsrechter Ted Unkel een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
85'
Austin FC moet uitkijken als Los Angeles FC een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Q2 Stadium.
85'
Inworp voor Los Angeles FC op de helft van Austin FC.
84'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Austin.
83'
De thuisploeg vervangt Ethan Finlay door Matt Hedges.
82'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Ted Unkel een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Austin.
81'
Doeltrap voor Austin FC in Q2 Stadium.
81'
Tomas Angel (Los Angeles FC) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
79'
Los Angeles FC gebruikt de vierde wissel. Tomas Angel vervangt Eduard Atuesta.
79'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Austin FC in Austin.
79'
Doelpoging Los Angeles FC! Het schot van Denis Bouanga gaat niet tussen de palen.
79'
Los Angeles FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ted Unkel in Austin.
76'
Scheidsrechter Ted Unkel geeft Austin FC een doeltrap.
75'
Scheidsrechter Ted Unkel kent Austin FC een inworp toe op de helft van Los Angeles FC.
75'
In Q2 Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
74'
73'
Scheidsrechter Ted Unkel geeft een inworp aan Los Angeles FC op de eigen helft in Q2 Stadium.
73'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Austin.
72'
Vanaf rechts mag Mateusz Bogusz een hoekschop nemen voor Los Angeles FC in Q2 Stadium.
70'
Inworp Los Angeles FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
69'
Scheidsrechter Ted Unkel kent een vrije trap toe aan Austin FC, te nemen op de helft van Los Angeles FC.
69'
Scheidsrechter Ted Unkel toont Timothy Tillmann (Los Angeles FC) de gele kaart.
69'
De bal is over de achterlijn geweest. Austin FC mag een doeltrap nemen.
69'
De poging van Mateusz Bogusz (Los Angeles FC) mist doel in Q2 Stadium.
68'
Wissel in Austin: Owen Wolff vervangt Jader Obrian bij Austin FC.
68'
In Q2 Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
67'
Inworp voor Austin FC in Q2 Stadium op de eigen helft.
66'
Ryan Hollingshead vervangt Omar Chagoya bij de uitploeg.
65'
Scheidsrechter Ted Unkel fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Austin.
65'
Scheidsrechter Ted Unkel kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.