Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Austin.
Brendan Hines-Ike zet Austin FC op voorsprong met een kopbal. 3-2!
Inworp voor Austin FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Austin.
90+1'
De voorzet kwam van Zan Kolmanic.
90+1'
Ethan Finlay kopt de bal namens Austin FC in het vijandige doel. De stand is weer gelijk: 2-2.
90'
Scheidsrechter Christopher Penso kent Austin FC een inworp toe op de helft van Colorado Rapids.
90'
Inworp Colorado Rapids. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
88'
Scheidsrechter Christopher Penso geeft een inworp aan Colorado Rapids op de eigen helft in Q2 Stadium.
88'
Doeltrap voor Austin FC in Q2 Stadium.
87'
Wissel in Austin: Darren Yapi vervangt Omir Fernandez bij Colorado Rapids.
87'
De vierde wissel van Colorado Rapids. Kimani Stewart-Baynes komt erin voor Jonathan Lewis in Q2 Stadium.
86'
Colorado Rapids mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
85'
Arbiter Christopher Penso kent een vrije trap toe aan Colorado Rapids op de eigen helft.
84'
83'
De thuisploeg vervangt Julio Cascante door Brendan Hines-Ike.
83'
Bij Austin FC komt Ervin Torres er in. Hij vervangt Alexander Ring.
83'
Scheidsrechter Christopher Penso kent een vrije trap toe aan Austin FC, te nemen op de helft van Colorado Rapids.
80'
Buitenspel Colorado Rapids.
80'
Kevin Cabral schiet op doel maar scoort niet voor Colorado Rapids in Austin.
79'
Doeltrap voor Colorado Rapids in Q2 Stadium.
79'
Ethan Finlay mist het doel en scoort niet voor Austin FC.
78'
77'
Austin FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Christopher Penso op de helft van Colorado Rapids.
75'
Colorado Rapids komt via een strafschop op een 1-2 voorsprong in Austin. Omir Fernandez is de doelpuntenmaker.
75'
Trainer Davy Arnaud (Austin FC) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Hector Jimenez door Zan Kolmanic.
75'
Trainer Davy Arnaud gebruikt zijn tweede wissel. Diego Rubio wordt door Gyasi Zardes vervangen bij de thuisploeg.
73'
Jon Gallagher krijgt geel voor de thuisploeg en zal de volgende wedstrijd moeten missen.
70'
In Q2 Stadium ziet het publiek dat Sam Vines (Colorado Rapids) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
70'
Scheidsrechter Christopher Penso legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Sam Vines (Colorado Rapids) in Q2 Stadium.
68'
Connor Ronan neemt de door scheidsrechter Christopher Penso gegeven hoekschop voor Colorado Rapids in Austin.
67'
Colorado Rapids schiet tussen de palen, maar Kevin Cabral ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
66'
Colorado Rapids brengt Kevin Cabral in de plaats van Calvin Harris.
66'
Buitenspel van de uitploeg.
65'
Vrije trap in Q2 Stadium. Op de helft van Colorado Rapids mag Austin FC een vrije trap nemen.
63'
Austin FC mag een hoekschop nemen vanaf links via Alexander Ring in Q2 Stadium.
62'
De thuisploeg wisselt Jader Obrian voor Ethan Finlay.
61'
Scheidsrechter Christopher Penso toont Oleksandr Svatok (Austin FC) de gele kaart.