Italië met een verdiende overwinning vandaag
Over en uit. De scheidsrechter vindt het genoeg voor vandaag.
Balbezit: Israël: 51%, Italië: 49%.
90+5'
Israël geeft een ingooi in de eigen speelhelft.
90+4'
De scheidsrechter toont aan Mahmoud Jaber een gele kaart voor onsportief gedrag.
90+4'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Mahmoud Jaber van Israël Mateo Retegui liet struikelen
90+4'
Italië neemt een ingooi op de speelhelft van de tegenstander.
90+3'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Sagiv Yehezkel van Israël Sandro Tonali liet struikelen
90+2'
De scheidsrechter toont aan Sagiv Yehezkel een gele kaart voor onsportief gedrag.
90+2'
Mohammad Abu Fani is bestraft voor het duwen van Mattia Zaccagni.
90+1'
90+1'
De vierde official geeft aan dat er 4 minuten bij worden geteld.
90+1'
Met het doelpunt heeft Israël de achterstand minder erg gemaakt. Gaan ze nu punten uit deze wedstrijd slepen?
90'
De assist voor het doelpunt is van Raz Shlomo.
90'
G O O O A A A L - Mohammad Abu Fani scoort met de rechtervoet!
90'
Raz Shlomo wint een luchtduel van Marco Brescianini.
90'
Destiny Udogie van Italië onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
90'
Balbezit: Israël: 53%, Italië: 47%.
90'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Marco Brescianini van Italië Mohammad Abu Fani liet struikelen
89'
Israël neemt een ingooi op de speelhelft van de tegenstander.
88'
De scheidsrechter toont aan Ran Ben Shimon een gele kaart voor onsportief gedrag.
87'
86'
Italië met een potentieel gevaarlijke aanval.
86'
Samuele Ricci verlaat het veld om door Mattia Zaccagni vervangen te worden bij een tactische wissel.
86'
Moise Kean verlaat het veld om door Mateo Retegui vervangen te worden bij een tactische wissel.
85'
Balbezit: Israël: 52%, Italië: 48%.
85'
Italië geeft een ingooi in de eigen speelhelft.
84'
Israël probeert een kans te creëeren.
83'
Het spel is stopgezet omdat er een speler op het veld ligt.
83'
Israël heeft het balbezit.
83'
Een doeltrap voor Israël.
83'
Het spel is hervat.
82'
Het spel is stilgelegd terwijl de scheidsrechter met de spelers praat.
82'
81'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Samuele Ricci van Italië Roy Revivo liet struikelen