90+2'
Arbiter Emre Kargin kent een vrije trap toe aan Istanbulspor AS op de eigen helft.
90+1'
Inworp voor Trabzonspor op de helft van Istanbulspor AS.
90'
Scheidsrechter Emre Kargin kent Trabzonspor een inworp toe op de helft van Istanbulspor AS.
90'
Trabzonspor is weer compleet nu Nicolas Pepe weer terug het veld in mag.
90'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Nicolas Pepe (Trabzonspor).
89'
Istanbulspor AS gebruikt de vijfde wissel. Djakaridja Traore vervangt Mendy Mamadou.
86'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Trabzon.
85'
Inworp voor Trabzonspor in Medical Park Arena op de eigen helft.
85'
Istanbulspor AS schiet tussen de palen, maar Emrehan Gedikli ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Trabzon.
84'
Ozcan Sahan vervangt Demeaco Duhaney bij de uitploeg.
84'
Bij Istanbulspor AS komt Tunahan Samdanli er in. Hij vervangt Jackson Kenio Santos Laurentino.
83'
Trainer Abdullah Mucib Avci gebruikt zijn vijfde wissel. Thomas Meunier wordt door Mehmet-Can Aydin vervangen bij de thuisploeg.
83'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Trabzonspor in Trabzon.
83'
De scherpte ontbreekt bij Racine Coly (Istanbulspor AS). Zijn poging mist doel in Trabzon.
81'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Emre Kargin een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Trabzon.
81'
Doeltrap voor Trabzonspor in Medical Park Arena.
81'
De poging van Emrehan Gedikli (Istanbulspor AS) mist doel.
80'
Scheidsrechter Emre Kargin geeft Trabzonspor een doeltrap.
79'
Buitenspel Trabzonspor.
79'
Scheidsrechter Emre Kargin geeft Istanbulspor AS een vrije trap op de eigen helft.
78'
Inworp voor Istanbulspor AS op de helft van Trabzonspor.
78'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Medical Park Arena.
77'
Inworp Istanbulspor AS. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
75'
De thuisploeg wisselt Taxiarchis Fountas voor Mislav Orsic.
74'
71'
Trabzonspor mag een hoekschop nemen vanaf links via Kerem Sen in Medical Park Arena.
70'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Trabzon.
69'
69'
Scheidsrechter Emre Kargin kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
68'
Vanaf rechts mag Nicolas Pepe een hoekschop nemen voor Trabzonspor in Medical Park Arena.
67'
De uitploeg vervangt David Sambissa door Emrehan Gedikli.
67'
Coach Osman Zeki Korkmaz voert noodgedwongen zijn eerste wissel door. Mehmet Yesil moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Simon Deli.
67'
Mehmet Yesil lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Istanbulspor AS.
66'
Het spel ligt even stil: Mehmet Yesil (Istanbulspor AS) is geblesseerd.
64'
Nicolas Pepe neemt de door scheidsrechter Emre Kargin gegeven hoekschop voor Trabzonspor in Trabzon.
64'
Trabzonspor heeft Enis Bardhi gewisseld. Kerem Sen neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Abdullah Mucib Avci.
64'
Trainer Abdullah Mucib Avci (Trabzonspor) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Paul Onuachu door Umut Bozok.
64'
Trabzonspor brengt Joaquin Fernandez in de plaats van Edin Visca.
63'
Doeltrap voor Istanbulspor AS in Medical Park Arena.
59'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Medical Park Arena.