Basaksehir FK moet na het laatste fluitsignaal nog een gele kaart incasseren op naam van Jerome Opoku.
90+6'
Scheidsrechter Zorbay Kucuk kent een vrije trap toe aan Trabzonspor, te nemen op de helft van Basaksehir FK.
90+5'
Hoekschop voor Trabzonspor in Medical Park Arena. Enis Bardhi neemt deze vanaf links.
90+4'
De bal is over de achterlijn geweest. Basaksehir FK mag een doeltrap nemen.
90+4'
Trabzonspor mag een hoekschop nemen vanaf links via Enis Bardhi in Medical Park Arena.
90+4'
Trabzonspor heeft Edin Visca gewisseld. Borna Barisic neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Şenol Güneş.
90+3'
Ozan Tufan schiet op doel maar scoort niet voor Trabzonspor.
90+1'
Evren Eren Elmali met de assist.
90+1'
De bal gaat binnen. De thuisploeg neemt de leiding via Edin Visca. 1-0!
90'
Inworp op de eigen helft voor Basaksehir FK.
90'
De uitploeg vervangt Miguel Crespo door Onur Ergun.
90'
Wissel in Trabzon: Philippe Keny vervangt Krzysztof Piatek bij Basaksehir FK.
89'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Trabzon.
88'
Vrije trap voor Basaksehir FK op de helft van Trabzonspor.
87'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Medical Park Arena.
86'
Trabzonspor krijgt van scheidsrechter Zorbay Kucuk op eigen helft een vrije trap toegewezen.
86'
In Medical Park Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
85'
Scheidsrechter Zorbay Kucuk geeft Basaksehir FK een vrije trap op de eigen helft.
85'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Medical Park Arena.
84'
In Trabzon krijgt Basaksehir FK op de eigen helft een vrije trap te nemen.
83'
Doeltrap voor Basaksehir FK in Medical Park Arena.
83'
Een doelpoging van Edin Visca (Trabzonspor) in Trabzon mist scherpte.
83'
Enis Bardhi neemt de door scheidsrechter Zorbay Kucuk gegeven hoekschop voor Trabzonspor in Trabzon.
83'
Trabzonspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Zorbay Kucuk op de helft van Basaksehir FK.
82'
Basaksehir FK moet opletten als Trabzonspor van scheidsrechter Zorbay Kucuk een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
82'
Trainer Şenol Güneş gebruikt zijn derde wissel. Denis Dragus wordt door Cihan Canak vervangen bij de thuisploeg.
81'
Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Zorbay Kucuk.
80'
Arbiter Zorbay Kucuk kent een vrije trap toe aan Basaksehir FK op de eigen helft.
80'
In Trabzon wordt een kopbal van Batista Mendy tegengehouden door de verdediging van Basaksehir FK.
79'
79'
Inworp voor Trabzonspor ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Trabzon.
78'
Vrije trap in Medical Park Arena. Op de helft van Basaksehir FK mag Trabzonspor een vrije trap nemen.
77'
In Trabzon krijgt Trabzonspor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
77'
Basaksehir FK krijgt van scheidsrechter Zorbay Kucuk op eigen helft een vrije trap toegewezen.
76'
76'
Arbiter Zorbay Kucuk kent een vrije trap toe aan Trabzonspor op de eigen helft.
76'
Inworp voor Basaksehir FK in Medical Park Arena op de eigen helft.
75'
De derde wissel van Basaksehir FK. Berkay Ozcan komt erin voor Olivier Kemen in Medical Park Arena.
75'
Basaksehir FK heeft Deniz Turuc gewisseld. Joao Figueiredo neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Cagdas Atan.