90+4'
Scheidsrechter Zorbay Kucuk geeft een inworp aan Sivasspor op de eigen helft in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
90+4'
Scheidsrechter Zorbay Kucuk kent Eyupspor een inworp toe op de helft van Sivasspor.
90+4'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
90+3'
Scheidsrechter Zorbay Kucuk geeft Eyupspor een doeltrap.
90+3'
De uitploeg incasseert geel op naam van Berke Ozer.
90+2'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Sivas.
90+1'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Sivas.
90+1'
De poging van Halil Akbunar (Eyupspor) mist doel in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
90'
Gele kaart in Sivas: Keita Balde (Sivasspor) gaat op de bon bij scheidsrechter Zorbay Kucuk.
88'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Sivasspor in de buurt van het doel van Eyupspor.
88'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Zorbay Kucuk een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Sivas.
88'
Schot op doel van Keita Balde. Maar zonder doelpunt voor Sivasspor als gevolg.
87'
Inworp voor Sivasspor in de buurt van het vijandige doel in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
87'
86'
Buitenspelpositie Eyupspor.
85'
Hoekschop voor Eyupspor in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium. Samuel Saiz neemt deze vanaf rechts.
85'
Vergeefse doelpoging Samuel Saiz (Eyupspor) in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
84'
Scheidsrechter Zorbay Kucuk kent een vrije trap toe aan Eyupspor op een gevaarlijke plek voor Sivasspor.
83'
Eyupspor moet opletten als Sivasspor van scheidsrechter Zorbay Kucuk een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
81'
Achilleas Poungouras vervangt Jan Bieganski bij de thuisploeg.
81'
Sivasspor gebruikt de derde wissel. Bekir Turac Boke vervangt Samba Camara.
81'
Scheidsrechter Zorbay Kucuk geeft Sivasspor een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Eyupspor.
79'
Bij de uitploeg moet de geblesseerde Umut Meras plaats maken voor Tugay Kacar.
78'
Het spel ligt even stil in Sivas. Umut Meras (Eyupspor) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
78'
Doeltrap voor Eyupspor in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
77'
Scheidsrechter Zorbay Kucuk kent een vrije trap toe aan Sivasspor, te nemen op de helft van Eyupspor.
76'
Arbiter Zorbay Kucuk kent een vrije trap toe aan Sivasspor op de eigen helft.
74'
Scheidsrechter Zorbay Kucuk geeft Sivasspor een doeltrap.
73'
De paal voorkomt een doelpunt voor Eyupspor na een kopbal van Mame Thiam in Sivas.
72'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Zorbay Kucuk aan de uitploeg.
72'
De vierde wissel van Eyupspor. Anastasios Chatzigiovannis komt erin voor Emre Akbaba in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
72'
Samuel Saiz vervangt Ahmed Kutucu bij de uitploeg.
72'
Eyupspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Zorbay Kucuk op de helft van Sivasspor.