90+6'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Samsunspor in de buurt van het doel van Trabzonspor.
90+3'
Inworp op de eigen helft voor Samsunspor.
90+3'
Inworp voor Trabzonspor in de buurt van het vijandige doel in Samsun 19 Mayis.
90+2'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Samsun.
90+2'
Doeltrap voor Trabzonspor in Samsun 19 Mayis.
90+1'
Doeltrap voor Samsunspor in Samsun 19 Mayis.
90'
Arbiter Abdulkadir Bitigen kent een vrije trap toe aan Trabzonspor op de eigen helft.
90'
Samsunspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen op de helft van Trabzonspor.
89'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Samsun.
89'
Osman Celik kopt namens Samsunspor op doel, zonder doelpunt als resultaat.
88'
Inworp voor Samsunspor ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Samsun.
88'
Samsunspor schiet tussen de palen, maar Carlo Holse ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
87'
Gele kaart. Berat Ayberk Ozdemir (Trabzonspor) gaat op de bon.
87'
Trabzonspor moet uitkijken als Samsunspor een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Samsun 19 Mayis.
86'
In Samsun 19 Mayis mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
85'
Inworp Samsunspor. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
85'
Geel voor Osman Celik. Hij zal er volgende wedstrijd niet bij zijn voor Samsunspor.
85'
Vrije trap voor Trabzonspor op de helft van Samsunspor.
84'
Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen kent Samsunspor een inworp toe op de helft van Trabzonspor.
84'
Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen kent een vrije trap toe aan Samsunspor, te nemen op de helft van Trabzonspor.
83'
Inworp voor Trabzonspor in Samsun 19 Mayis op de eigen helft.
82'
De vijfde wissel van Samsunspor. Flavien Tait komt erin voor Emre Kilinc in Samsun 19 Mayis.
82'
Bij Samsunspor komt Osman Celik er in. Hij vervangt Youssef Ait Bennasser.
82'
Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
81'
81'
De uitploeg vervangt Nicolas Pepe door Mislav Orsic.
79'
79'
Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geeft Trabzonspor een vrije trap op de eigen helft.
78'
Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geeft Trabzonspor een doeltrap.
78'
In Samsun 19 Mayis mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
76'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Samsun.
75'
Samsunspor is weer compleet nu Kingsley Schindler weer terug het veld in mag.
74'
Trabzonspor krijgt een schietkans via Enis Bardhi, maar scoort niet.
73'
Eerste gele kaart voor Kingsley Schindler (Samsunspor) in Samsun.
73'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Kingsley Schindler (Samsunspor).
72'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Trabzonspor in de buurt van het doel van Samsunspor.
71'
Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
71'
Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geeft een inworp aan Samsunspor op de eigen helft in Samsun 19 Mayis.