Inworp voor Samsunspor op de helft van Basaksehir FK.
Eerste gele kaart voor Berat Ayberk Ozdemir (Basaksehir FK) in Samsun.
90+6'
Marc Bola (Samsunspor) krijgt geel.
90+5'
In Samsun 19 Mayis mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+5'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Samsun.
90+4'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Samsunspor in Samsun.
90+4'
De scherpte ontbreekt bij Olivier Kemen (Basaksehir FK). Zijn poging mist doel.
90+4'
Samsun 19 Mayis ziet hoe Joao Figueiredo op doel schiet, maar niet scoort voor Basaksehir FK.
90+3'
Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu toont Celil Yuksel (Samsunspor) de gele kaart.
90+3'
Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu geeft Basaksehir FK een vrije trap op de eigen helft.
90+3'
Inworp voor Basaksehir FK in Samsun 19 Mayis op de eigen helft.
90+2'
Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Direnc Tonusluoglu.
90+2'
Een doelpoging van Carlo Holse (Samsunspor) in Samsun mist scherpte.
90+1'
Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu geeft Basaksehir FK een doeltrap.
90+1'
Schot op doel van Soner Gonul. Maar zonder doelpunt voor Samsunspor als gevolg.
89'
Vergeefse doelpoging Jerome Opoku (Basaksehir FK) in Samsun 19 Mayis.
89'
Samsunspor moet opletten als Basaksehir FK van scheidsrechter Direnc Tonusluoglu een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
89'
De bal is over de achterlijn geweest. Basaksehir FK mag een doeltrap nemen.
89'
Een doelpoging van Carlo Holse (Samsunspor) mist scherpte.
88'
Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu kent een vrije trap toe aan Basaksehir FK, te nemen op de helft van Samsunspor.
88'
Wissel in Samsun: Soner Gonul vervangt Emre Kilinc bij Samsunspor.
87'
Trainer Thomas Reis gebruikt zijn derde wissel. Marius Mouandilmadji wordt door Nany Dimata vervangen bij de thuisploeg.
87'
84'
Deniz Turuc neemt de door scheidsrechter Direnc Tonusluoglu gegeven hoekschop voor Basaksehir FK in Samsun.
84'
Basaksehir FK schiet tussen de palen, maar Krzysztof Piatek ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
83'
Inworp voor Basaksehir FK ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Samsun.
82'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Samsun 19 Mayis.
81'
Doeltrap voor Basaksehir FK in Samsun 19 Mayis.
81'
Doelpoging Samsunspor! Het schot van Carlo Holse gaat niet tussen de palen in Samsun.
81'
Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
79'
Basaksehir FK moet uitkijken als Samsunspor een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Samsun 19 Mayis.
79'
Samsunspor krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Direnc Tonusluoglu in Samsun.
78'
Samsunspor krijgt een schietkans via Emre Kilinc, maar scoort niet.
78'
Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu kent Samsunspor een inworp toe op de helft van Basaksehir FK.
76'
Gele kaart in Samsun: Marius Mouandilmadji (Samsunspor) gaat op de bon bij scheidsrechter Direnc Tonusluoglu.