90+1'
Gustavo Sauer gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90+1'
Scheidsrechter Burak Pakkan geeft Caykur Rizespor een vrije trap op de eigen helft.
89'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Kasimpasa in de buurt van het doel van Caykur Rizespor.
88'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Caykur Didi Stadium.
87'
Scheidsrechter Burak Pakkan kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
85'
De bal is over de achterlijn geweest. Kasimpasa mag een doeltrap nemen.
83'
Inworp op de eigen helft voor Caykur Rizespor.
83'
Bij Kasimpasa komt Kenneth Omeruo er in. Hij vervangt Sadik Ciftpinar.
81'
Doeltrap voor Kasimpasa in Caykur Didi Stadium.
79'
Inworp voor Caykur Rizespor in Caykur Didi Stadium op de eigen helft.
79'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Rize.
79'
Doelpoging Caykur Rizespor! Het schot van Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi gaat niet tussen de palen.
78'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Caykur Didi Stadium.
78'
De uitploeg incasseert geel op naam van Sadik Ciftpinar.
76'
De tweede wissel van Caykur Rizespor. Dal Varesanovic komt erin voor Muammer Sarikaya in Caykur Didi Stadium.
76'
De thuisploeg vervangt Altin Zeqiri door Gustavo Sauer.
76'
Scheidsrechter Burak Pakkan geeft Kasimpasa een doeltrap.
76'
De scherpte ontbreekt bij David Akintola (Caykur Rizespor). Zijn poging mist doel in Rize.
75'
75'
Loret Sadiku (Kasimpasa) krijgt geel.
73'
Vrije trap voor Caykur Rizespor op de helft van Kasimpasa.
72'
Een speler van Kasimpasa staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Burak Pakkan teruggefloten.
72'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Caykur Rizespor in Rize.
72'
David Akintola (Caykur Rizespor) krijgt een eerste gele kaart.
71'
Vrije trap in Caykur Didi Stadium. Op de helft van Caykur Rizespor mag Kasimpasa een vrije trap nemen.
70'
Inworp Caykur Rizespor. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
70'
Kasimpasa krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Burak Pakkan op de helft van Caykur Rizespor.
69'
Kasimpasa krijgt van scheidsrechter Burak Pakkan op eigen helft een vrije trap toegewezen.
68'
Scheidsrechter Burak Pakkan geeft een inworp aan Caykur Rizespor op de eigen helft in Caykur Didi Stadium.
67'
Doeltrap voor Caykur Rizespor in Caykur Didi Stadium.
65'
64'
Scheidsrechter Burak Pakkan geeft Kasimpasa een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Caykur Rizespor.
64'
Inworp voor Kasimpasa op de helft van Caykur Rizespor.
63'
63'
Wissel in Rize: Ogulcan Caglayan vervangt Julien Ngoy bij Kasimpasa.
60'
Scheidsrechter Burak Pakkan geeft een inworp aan Kasimpasa op de eigen helft in Caykur Didi Stadium.
58'
Inworp voor Caykur Rizespor op de helft van Kasimpasa.
55'
In Caykur Didi Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.