90+6'
Konyaspor moet opletten als Kayserispor van scheidsrechter Halil Umut Meler een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+4'
Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft Kayserispor een doeltrap.
90+4'
Poging met het hoofd van Sokol Cikalleshi (Konyaspor), maar hij mist het doel.
90+4'
Konyaspor mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Guilherme in Kadir Has Stadium.
90+1'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Halil Umut Meler een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Kayseri.
90+1'
Gele kaart. Soner Dikmen (Konyaspor) gaat op de bon.
90+1'
In Kadir Has Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90'
Inworp Konyaspor. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
89'
Scheidsrechter Halil Umut Meler kent Kayserispor een inworp toe op de helft van Konyaspor.
88'
De derde wissel van Kayserispor. Joseph Attamah komt erin voor Kartal Yilmaz in Kadir Has Stadium.
88'
Trainer Burak Yilmaz gebruikt zijn tweede wissel. Carlos Mane wordt door Hasan Ali Kaldirim vervangen bij de thuisploeg.
88'
Buitenspelpositie van de uitploeg.
86'
Vanaf rechts mag Guilherme een hoekschop nemen voor Konyaspor in Kadir Has Stadium.
86'
De poging van Soner Dikmen (Konyaspor) mist doel.
84'
Wissel in Kayseri: Muhammet Demir vervangt Valon Ethemi bij Konyaspor.
84'
Miguel Cardoso (Kayserispor) krijgt geel.
84'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Kadir Has Stadium.
83'
Konyaspor schiet tussen de palen, maar Soner Dikmen ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
83'
Guilherme neemt de door scheidsrechter Halil Umut Meler gegeven hoekschop voor Konyaspor in Kayseri.
82'
Op de bank van Kayserispor krijgt Ramazan Civelek geel.
80'
Arbiter Halil Umut Meler kent een vrije trap toe aan Kayserispor op de eigen helft.
80'
Inworp voor Konyaspor op de helft van Kayserispor.
79'
Kayserispor brengt Otabek Shukurov in de plaats van Aylton Boa Morte.
77'
Goal! De thuisploeg komt langszij dankzij een benutte penalty van Carlos Mane.
74'
Guilherme met de assist.
74'
Treffer in Kadir Has Stadium! Konyaspor maakt er 1-2 van. Steven Nzonzi is de doelpuntenmaker.
74'
Konyaspor krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Halil Umut Meler in Kayseri.
72'
Konyaspor is weer compleet nu Ahmet Oguz weer terug het veld van Kadir Has Stadium in mag.
72'
Inworp voor Konyaspor in Kadir Has Stadium op de eigen helft.
70'
Ahmet Oguz (Konyaspor) raakt geblesseerd in Kayseri. Scheidsrechter Halil Umut Meler legt de wedstrijd even stil.
69'
Kayserispor schiet tussen de palen, maar Miguel Cardoso ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Kayseri.
68'
Konyaspor gebruikt de tweede wissel. Louka Prip vervangt Ogulcan Ulgun.
68'
Konyaspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Halil Umut Meler op de helft van Kayserispor.
67'
Ogulcan Ulgun schiet op doel maar scoort niet voor Konyaspor in Kayseri.
66'
Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft Kayserispor een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Konyaspor.
65'
Hoekschop voor Konyaspor in Kadir Has Stadium. Guilherme neemt deze vanaf rechts.
64'
Een speler van Kayserispor staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Halil Umut Meler teruggefloten.
64'
Gokhan Sazdagi mist het doel en scoort niet voor Kayserispor.
63'
Vrije trap in Kadir Has Stadium. Op de helft van Konyaspor mag Kayserispor een vrije trap nemen.