90+12'
Besiktas krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Atilla Karaoglan in Kayseri.
90+11'
Scheidsrechter Atilla Karaoglan kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+11'
Carlos Mane neemt de door scheidsrechter Atilla Karaoglan gegeven hoekschop voor Kayserispor in Kayseri.
90+11'
Hoekschop voor Kayserispor in Kadir Has Stadium. Carlos Mane neemt deze vanaf links.
90+10'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Atilla Karaoglan een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Kayseri.
90+9'
Inworp Kayserispor. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+9'
Vrije trap in Kadir Has Stadium. Op de helft van Besiktas mag Kayserispor een vrije trap nemen.
90+8'
De bal is over de achterlijn geweest. Besiktas mag een doeltrap nemen.
90+8'
Duckens Nazon (Kayserispor) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
90+8'
Kayserispor mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Kartal Yilmaz in Kadir Has Stadium.
90+8'
Kayserispor schiet tussen de palen, maar Kartal Yilmaz ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Kayseri.
90+7'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Atilla Karaoglan aan de thuisploeg.
90+7'
Inworp op de eigen helft voor Kayserispor.
90+6'
Inworp voor Kayserispor in Kadir Has Stadium op de eigen helft.
90+6'
Wissel in Kayseri: Tayyib Sanuc vervangt Gabriel Paulista bij Besiktas.
90+5'
Kayserispor moet uitkijken als Besiktas een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Kadir Has Stadium.
90+5'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kayserispor in Kayseri.
90+4'
Buitenspelpositie Stephane Bahoken (Kayserispor).
90+2'
Trainer Giovanni Christiaan van Bronckhorst (Besiktas) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Rafa Silva door Salih Ucan.
90+2'
De derde wissel van Besiktas. Baktiyor Zaynutdinov komt erin voor Ciro Immobile in Kadir Has Stadium.
90+1'
De voorzet kwam van Milot Rashica.
90+1'
Ciro Immobile (Besiktas) breidt met een rake kopstoot de voorsprong verder uit. Het staat nu 0-3.
90'
Scheidsrechter Atilla Karaoglan geeft een inworp aan Kayserispor op de eigen helft in Kadir Has Stadium.
84'
Gele kaart in Kayseri: Mert Gunok (Besiktas) gaat op de bon bij scheidsrechter Atilla Karaoglan.
82'
Kayserispor mag een hoekschop nemen vanaf links via Carlos Mane in Kadir Has Stadium.
81'
Inworp voor Besiktas in Kadir Has Stadium op de eigen helft.
80'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Kadir Has Stadium.
79'
De thuisploeg vervangt Miguel Cardoso door Stephane Bahoken.
79'
Bij Kayserispor komt Talha Sariarslan er in. Hij vervangt Aylton Boa Morte.
78'
Het wordt 0-2 voor Besiktas als Ciro Immobile scoort vanaf 11 meter en de marge vergroot.
78'
Duckens Nazon gaat in het boekje van de scheidsrechter.
78'
Semih Kilicsoy (Besiktas) krijgt geel van scheidsrechter Atilla Karaoglan in Kadir Has Stadium en moet oppassen.
75'
Bilal Bayazit (Kayserispor) krijgt een eerste gele kaart.
74'
Bij Besiktas krijgt bankzitter Ersin Destanoglu een gele kaart.
74'
Vrije trap voor Besiktas op de helft van Kayserispor.
73'
72'
Doeltrap voor Kayserispor in Kadir Has Stadium.
72'
In Kadir Has Stadium ziet het publiek dat Joseph Attamah (Kayserispor) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
72'
Trainer Burak Yilmaz gebruikt zijn derde wissel. Mehdi Bourabia wordt door Carlos Mane vervangen bij de thuisploeg.