90+3'
Kasimpasa krijgt een schietkans via Haris Hajradinovic, maar scoort niet in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
90+2'
Scheidsrechter Bahattin Simsek geeft Kasimpasa een vrije trap op de eigen helft.
90+1'
Scheidsrechter Bahattin Simsek geeft Besiktas een doeltrap.
90+1'
Het schot van Haris Hajradinovic (Kasimpasa) komt op de lat in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
90'
Besiktas mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
87'
Cenk Tosun met de assist.
87'
Goal! Semih Kilicsoy scoort voor Besiktas en maakt er 2-1 van.
87'
In Recep Tayyip Erdogan Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
86'
Trainer Sami Ugurlu (Kasimpasa) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Ogulcan Caglayan door Trazie Thomas Zai.
86'
Besiktas krijgt van scheidsrechter Bahattin Simsek op eigen helft een vrije trap toegewezen.
85'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
85'
Pech voor Kasimpasa in Istanboel. Het schot van Haris Hajradinovic belandt op de lat!
85'
Mustafa Erhan Hekimoglu lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Besiktas.
84'
Buitenspel Kasimpasa.
83'
Mustafa Erhan Hekimoglu (Besiktas) raakt geblesseerd in Istanboel. Scheidsrechter Bahattin Simsek legt de wedstrijd even stil.
82'
Scheidsrechter Bahattin Simsek kent een vrije trap toe aan Kasimpasa, te nemen op de helft van Besiktas.
82'
Kasimpasa krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Bahattin Simsek in Istanboel.
79'
Bij de uitploeg moet de geblesseerde Fahri Kerem Ay plaats maken voor Rachid Ghezzal.
78'
Scheidsrechter Bahattin Simsek legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Fahri Kerem Ay (Besiktas) in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
76'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
75'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kasimpasa in Istanboel.
72'
Arbiter Bahattin Simsek kent een vrije trap toe aan Besiktas op de eigen helft.
70'
Demir Tiknaz (Besiktas) krijgt geel van scheidsrechter Bahattin Simsek in Recep Tayyip Erdogan Stadium en moet oppassen.
70'
In Istanboel krijgt Kasimpasa op de eigen helft een vrije trap te nemen.
69'
Scheidsrechter Bahattin Simsek kent Besiktas een inworp toe op de helft van Kasimpasa.
69'
Scheidsrechter Bahattin Simsek geeft een inworp aan Kasimpasa op de eigen helft in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
68'
Kasimpasa krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bahattin Simsek op de helft van Besiktas.
68'
Trainer Serdar Topraktepe gebruikt zijn vierde wissel. Tayyib Sanuc wordt door Emrecan Uzunhan vervangen bij de uitploeg.
66'
Inworp voor Besiktas op de helft van Kasimpasa.
66'
Inworp voor Besiktas in de buurt van het vijandige doel in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
66'
Serkan Emrecan Terzi schiet op doel maar scoort niet voor Besiktas in Istanboel.
65'
Scheidsrechter Bahattin Simsek kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
65'
63'
Scheidsrechter Bahattin Simsek geeft Besiktas een vrije trap op de eigen helft.
62'
62'
Besiktas heeft Alex Oxlade-Chamberlain gewisseld. Salih Ucan neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Serdar Topraktepe.
61'
Aytac Kara deed het voorbereidende werk.
61'
Doelpunt in Istanboel! Yasin Ozcan vergroot de voorsprong tot 2-0 voor Kasimpasa.