Inworp voor Antalyaspor op de helft van Kasimpasa.
90+3'
Arbiter Oguzhan Cakir kent een vrije trap toe aan Kasimpasa op de eigen helft.
90+3'
Trainer Sami Ugurlu gebruikt zijn vijfde wissel. Mamadou Fall wordt door Emirhan Yigit vervangen bij de thuisploeg.
90+2'
Wissel in Istanboel: Sarp Yavrucu vervangt Gökhan Gul bij Kasimpasa.
90+2'
De thuisploeg wisselt Nuno da Costa voor Bunyamin Cetinkaya.
90+1'
Gerxhaliu Amar kopt de bal raak voor de uitploeg in Recep Tayyip Erdogan Stadium en verkleint daarmee de achterstand van Antalyaspor tot 3-1.
90'
Inworp voor Antalyaspor in Recep Tayyip Erdogan Stadium op de eigen helft.
89'
Scheidsrechter Oguzhan Cakir geeft Antalyaspor een vrije trap op de eigen helft.
87'
Scheidsrechter Oguzhan Cakir geeft een inworp aan Kasimpasa op de eigen helft in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
87'
Jackson Porozo (Kasimpasa) staat buitenspel.
86'
Scheidsrechter Oguzhan Cakir geeft Antalyaspor een doeltrap.
86'
Nuno da Costa (Kasimpasa) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
86'
Hoekschop voor Kasimpasa in Recep Tayyip Erdogan Stadium. Aytac Kara neemt deze vanaf rechts.
86'
Vergeefse doelpoging Mortadha Ben Ouanes (Kasimpasa).
85'
Inworp Kasimpasa. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
84'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
83'
In Istanboel krijgt Antalyaspor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
83'
Trainer Ali Riza Sergen Yalcin (Antalyaspor) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Sam Larsson door Mert Yilmaz.
82'
Doelpuntenmaker Haris Hajradinovic bezorgt Kasimpasa een comfortabele 3-0 voorsprong vanaf elf meter.
81'
De tweede wissel van Kasimpasa. Trazie Thomas Zai komt erin voor Loret Sadiku in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
80'
Erdogan Yesilyurt krijgt rood! De uitploeg moet verder met een man minder.
80'
Veysel Sari (Antalyaspor) krijgt geel.
77'
75'
Bij Kasimpasa komt Sadik Ciftpinar er in. Hij vervangt Julien Ngoy.
75'
In Recep Tayyip Erdogan Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
73'
Antalyaspor heeft Naldo gewisseld. Emre Uzun neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ali Riza Sergen Yalcin.
73'
Antalyaspor gebruikt de tweede wissel. Deni Milosevic vervangt Dario Saric.
73'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
71'
Scheidsrechter Oguzhan Cakir geeft Kasimpasa een vrije trap op de eigen helft.
70'
Inworp op de eigen helft voor Antalyaspor.
70'
69'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
68'
Arbiter Oguzhan Cakir kent een vrije trap toe aan Antalyaspor op de eigen helft.
68'
Doeltrap voor Antalyaspor in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
67'
De bal is over de achterlijn geweest. Kasimpasa mag een doeltrap nemen.
66'
66'
Scheidsrechter Oguzhan Cakir kent Kasimpasa een inworp toe op de helft van Antalyaspor.