90+7'
Hatayspor krijgt van scheidsrechter Umit Ozturk op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+7'
Gele kaart. Enes Ogruce (BB Bodrumspor) gaat op de bon.
90+6'
BB Bodrumspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Umit Ozturk op de helft van Hatayspor.
90+5'
Scheidsrechter Umit Ozturk geeft BB Bodrumspor een doeltrap.
90+5'
Francisco Calvo met de kopkans! Geen doelpunt voor Hatayspor in Mersin Stadium.
90+5'
Hoekschop voor Hatayspor in Mersin Stadium. Rui Pedro neemt deze vanaf rechts.
90+2'
Inworp voor Hatayspor op de helft van BB Bodrumspor.
90+1'
Arbiter Umit Ozturk kent een vrije trap toe aan BB Bodrumspor op de eigen helft.
90+1'
Hatayspor mag een hoekschop nemen vanaf links via Rui Pedro in Mersin Stadium.
90'
Trainer Ismet Tasdemir (BB Bodrumspor) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Ahmet Aslan door Enes Ogruce.
90'
Celal Dumanli vervangt Taulan Sulejmanov bij de uitploeg.
89'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Mersin.
89'
De kopbal van Sergio Carlos Strandberg (Hatayspor) mist het doel van de tegenstander.
87'
Hatayspor gebruikt de vierde wissel. Bilal Boutobba vervangt Gorkem Saglam.
87'
Scheidsrechter Umit Ozturk kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
85'
Scheidsrechter Umit Ozturk kent Hatayspor een inworp toe op de helft van BB Bodrumspor.
84'
Scheidsrechter Umit Ozturk kent een vrije trap toe aan Hatayspor, te nemen op de helft van BB Bodrumspor.
83'
De bal is over de achterlijn geweest. BB Bodrumspor mag een doeltrap nemen.
83'
De scherpte ontbreekt bij Gorkem Saglam (Hatayspor). Zijn poging mist doel in Mersin.
80'
Wissel in Mersin: Kenan Ozer vervangt George Puscas bij BB Bodrumspor.
80'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Umit Ozturk een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Mersin.
78'
De derde wissel van Hatayspor. Sergio Carlos Strandberg komt erin voor Rigoberto Rivas in Mersin Stadium.
78'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Mersin.
77'
Doeltrap voor Hatayspor in Mersin Stadium.
77'
In Mersin Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
76'
76'
Inworp op de eigen helft voor Hatayspor.
74'
Diogo Sousa (BB Bodrumspor) doet weer mee in Mersin Stadium.
73'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Diogo Sousa (BB Bodrumspor).
73'
72'
Cenk Sen (BB Bodrumspor) krijgt geel.
72'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Mersin Stadium.
71'
70'
Inworp voor BB Bodrumspor in de buurt van het vijandige doel in Mersin Stadium.
70'
Buitenspel van de uitploeg.
69'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Mersin Stadium.
69'
Diogo Sousa (BB Bodrumspor) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
68'
Hatayspor krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Umit Ozturk in Mersin.
67'
Scheidsrechter Umit Ozturk geeft een inworp aan Hatayspor op de eigen helft in Mersin Stadium.