Rui Pedro (Hatayspor) krijgt een eerste gele kaart.
90+7'
Scheidsrechter Ali Sansalan geeft Ankaragucu een vrije trap op de eigen helft.
90+7'
Hatayspor mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Gorkem Saglam in Mersin Stadium.
90+5'
Kopbal richting doel! Atakan Ridvan Cankaya (Ankaragucu) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Mersin.
90+5'
De bal is over de achterlijn geweest. Hatayspor mag een doeltrap nemen.
90+4'
De uitploeg incasseert geel op naam van Federico Macheda.
90+4'
Gele kaart. Cengiz Demir (Hatayspor) gaat op de bon.
90+3'
Achterin bij Hatayspor wordt de kopbal van Riccardo Saponara (Ankaragucu) tegengehouden.
90+3'
Inworp voor Ankaragucu op de helft van Hatayspor.
90+2'
Scheidsrechter Ali Sansalan geeft een inworp aan Hatayspor op de eigen helft in Mersin Stadium.
90+1'
Het voorbereidende werk werd verricht door Rui Pedro.
90+1'
Renat Dadashov kopt de thuisploeg naar een 2-1 voorsprong.
90'
90'
Doelpoging Ankaragucu! Het schot van Ali Kaan Guneren gaat niet tussen de palen.
89'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Mersin Stadium.
88'
Inworp Hatayspor. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
88'
Inworp voor Hatayspor in Mersin Stadium op de eigen helft.
88'
Renat Dadashov vervangt Joelson Fernandes bij de thuisploeg.
88'
De thuisploeg wisselt Faouzi Ghoulam voor Cemali Sertel.
87'
Doeltrap voor Hatayspor in Mersin Stadium.
85'
De assist kwam van Garry Rodrigues.
85'
Doelpunt! De uitploeg maakt de gelijkmaker via Federico Macheda.
84'
In Mersin krijgt Ankaragucu op de eigen helft een vrije trap te nemen.
84'
82'
Arbiter Ali Sansalan kent een vrije trap toe aan Ankaragucu op de eigen helft.
82'
Scheidsrechter Ali Sansalan kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
81'
Scheidsrechter Ali Sansalan trekt geel in Mersin Stadium. Erce Kardesler (Hatayspor) is er de volgende wedstrijd niet bij.
81'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Hatayspor in Mersin.
80'
Ankaragucu heeft Anastasios Chatzigiovannis gewisseld. Riad Bajic neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Emre Belozoglu.
80'
Bij Ankaragucu komt Riccardo Saponara er in. Hij vervangt Efkan Bekiroglu.
79'
Federico Macheda (Ankaragucu) staat buitenspel in Mersin, gezien door scheidsrechter Ali Sansalan.
78'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Mersin.
78'
Doelpoging Hatayspor! Het schot van Rui Pedro gaat niet tussen de palen in Mersin.
78'
Rui Pedro schiet op doel maar scoort niet voor Hatayspor in Mersin.
77'
Fisayo Dele-Bashiru (Hatayspor) schiet de bal op de paal.
76'
76'
Inworp voor Hatayspor ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Mersin.
76'
Bij de thuisploeg stond Faouzi Ghoulam op scherp en moet vanwege een gele kaart de volgende ronde vanaf de tribune meekijken.
75'
Inworp Ankaragucu. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.