90+8'
Scheidsrechter Kadir Saglam geeft Goztepe Izmir een vrije trap op de eigen helft.
90+7'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Gursel Aksel Stadium.
90+5'
Juan Santos deed het voorbereidende werk.
90+5'
Doelpuntenmaker Romulo brengt de score weer in evenwicht in Izmir en helpt Goztepe Izmir terug in de wedstrijd. 2-2!
90+3'
Doeltrap voor Goztepe Izmir in Gursel Aksel Stadium.
90+2'
Scheidsrechter Kadir Saglam geeft een gele kaart aan Koray Gunter (Goztepe Izmir).
90+2'
Arbiter Kadir Saglam kent een vrije trap toe aan Fenerbahce op de eigen helft.
90+1'
Scheidsrechter Kadir Saglam geeft een inworp aan Goztepe Izmir op de eigen helft in Gursel Aksel Stadium.
90'
In Izmir krijgt Fenerbahce op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90'
De vijfde wissel van Goztepe Izmir. Taha Altikardes komt erin voor Lasse Nielsen in Gursel Aksel Stadium.
90'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Gursel Aksel Stadium.
88'
De uitploeg wisselt Dusan Tadic voor Rade Krunic.
87'
Trainer Jose Mario dos Santos Felix Mourinho (Fenerbahce) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Youssef En-Nesyri door Cenk Tosun.
87'
Edin Dzeko (Fenerbahce) krijgt geel van scheidsrechter Kadir Saglam in Gursel Aksel Stadium en moet oppassen.
87'
In Izmir krijgt Goztepe Izmir op de eigen helft een vrije trap te nemen.
86'
Scheidsrechter Kadir Saglam toont Malcom Bokele Mputu (Goztepe Izmir) de gele kaart.
85'
Scheidsrechter Kadir Saglam geeft Fenerbahce een vrije trap op de eigen helft.
85'
Vergeefse doelpoging Malcom Bokele Mputu (Goztepe Izmir).
84'
Fenerbahce moet opletten als Goztepe Izmir van scheidsrechter Kadir Saglam een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
84'
Hoekschop voor Goztepe Izmir in Gursel Aksel Stadium. David Tijanic neemt deze vanaf rechts.
83'
Ahmed Ildiz neemt de door scheidsrechter Kadir Saglam gegeven hoekschop voor Goztepe Izmir in Izmir.
82'
Vanaf links mag Ahmed Ildiz een hoekschop nemen voor Goztepe Izmir in Gursel Aksel Stadium.
82'
Schot op doel van David Tijanic. Maar zonder doelpunt voor Goztepe Izmir als gevolg.
81'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Goztepe Izmir in de buurt van het doel van Fenerbahce.
80'
Inworp Fenerbahce. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
79'
In Gursel Aksel Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
79'
Vrije trap in Gursel Aksel Stadium. Op de helft van Fenerbahce mag Goztepe Izmir een vrije trap nemen.
78'
Een speler van Fenerbahce staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Kadir Saglam teruggefloten.
77'
Inworp voor Fenerbahce in Gursel Aksel Stadium op de eigen helft.
76'
Buitenspel Fenerbahce. Scheidsrechter Kadir Saglam fluit de uitploeg terug in Gursel Aksel Stadium.
75'
Fenerbahce krijgt van scheidsrechter Kadir Saglam op eigen helft een vrije trap toegewezen.
75'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Izmir.
74'
De tweede wissel van Fenerbahce. Ferdi Kadioglu komt erin voor Allan Saint-Maximin in Gursel Aksel Stadium.
74'
Trainer Jose Mario dos Santos Felix Mourinho gebruikt zijn eerste wissel. Bright Osayi-Samuel wordt door Mert Muldur vervangen bij de uitploeg.
74'
Fenerbahce krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Kadir Saglam op de helft van Goztepe Izmir.
72'
In Izmir kan Koray Gunter (Goztepe Izmir) weer verder.
72'
Scheidsrechter Kadir Saglam geeft Goztepe Izmir een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Fenerbahce.
72'
Goztepe Izmir krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Kadir Saglam in Izmir.
71'
Scheidsrechter Kadir Saglam legt de wedstrijd even stil om Koray Gunter (Goztepe Izmir) aan een blessure te laten behandelen in Izmir.
70'
Arbiter Kadir Saglam kent een vrije trap toe aan Goztepe Izmir op de eigen helft.