90+3'
Scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy geeft een inworp aan Goztepe Izmir op de eigen helft in Gursel Aksel Stadium.
90'
Scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
89'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Abdullah Bugra Taskinsoy een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Izmir.
88'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Izmir.
87'
Inworp op de eigen helft voor Goztepe Izmir.
85'
Scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy geeft een inworp aan BB Bodrumspor op de eigen helft in Gursel Aksel Stadium.
85'
De bal is over de achterlijn geweest. BB Bodrumspor mag een doeltrap nemen.
81'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor BB Bodrumspor in de buurt van het doel van Goztepe Izmir.
81'
79'
Inworp BB Bodrumspor. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
78'
Goztepe Izmir krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy op de helft van BB Bodrumspor.
78'
Scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy kent BB Bodrumspor een inworp toe op de helft van Goztepe Izmir.
77'
Inworp voor Goztepe Izmir in Gursel Aksel Stadium op de eigen helft.
76'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor BB Bodrumspor in Izmir.
76'
Inworp voor Goztepe Izmir op de helft van BB Bodrumspor.
74'
74'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Izmir.
72'
Doeltrap voor Goztepe Izmir in Gursel Aksel Stadium.
70'
Een speler van Goztepe Izmir staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy teruggefloten.
69'
68'
Vrije trap in Gursel Aksel Stadium. Op de helft van Goztepe Izmir mag BB Bodrumspor een vrije trap nemen.
67'
66'
65'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Gursel Aksel Stadium.
64'
63'
Scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy geeft BB Bodrumspor een doeltrap.
62'
In Gursel Aksel Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
62'
Scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Izmir.
61'
Arbiter Abdullah Bugra Taskinsoy kent een vrije trap toe aan BB Bodrumspor op de eigen helft.
59'
58'
58'
Goztepe Izmir krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy in Izmir.
57'
55'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Goztepe Izmir in Izmir.
55'
54'
De bal is over de achterlijn geweest. Goztepe Izmir mag een doeltrap nemen.
54'
In Izmir krijgt BB Bodrumspor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
53'
Inworp op de eigen helft voor BB Bodrumspor.
52'
Inworp voor Goztepe Izmir ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Izmir.
52'
BB Bodrumspor moet opletten als Goztepe Izmir van scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.