90+4'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fenerbahce in Istanboel.
90+3'
Inworp Kayserispor. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+3'
Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+1'
Gele kaart. Aylton Boa Morte (Kayserispor) gaat op de bon.
90+1'
Mert Hakan Yandas schiet op doel maar scoort niet voor Fenerbahce.
90'
Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu geeft een inworp aan Fenerbahce op de eigen helft in Sukru Saracoglu Stadium.
89'
Kayserispor moet opletten als Fenerbahce van scheidsrechter Direnc Tonusluoglu een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
88'
Doeltrap voor Kayserispor in Sukru Saracoglu Stadium.
88'
Doelpoging Fenerbahce! Het schot van Fred gaat niet tussen de palen.
88'
Inworp voor Fenerbahce ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Istanboel.
86'
Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu kent Kayserispor een inworp toe op de helft van Fenerbahce.
85'
Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu geeft Fenerbahce een doeltrap.
85'
De poging van Eray Ozbek (Kayserispor) mist doel in Sukru Saracoglu Stadium.
85'
De bal is over de achterlijn geweest. Fenerbahce mag een doeltrap nemen.
85'
Doelpoging Kayserispor! Het schot van Kartal Yilmaz gaat niet tussen de palen.
84'
Kayserispor krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Direnc Tonusluoglu in Istanboel.
83'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
83'
Ferdi Kadioglu mist het doel en scoort niet voor Fenerbahce.
82'
De vijfde wissel van Fenerbahce. Leonardo Bonucci komt erin voor Cengiz Under in Sukru Saracoglu Stadium.
82'
Fenerbahce krijgt een schietkans via Mert Hakan Yandas, maar scoort niet.
81'
De uitploeg wisselt Mehdi Bourabia voor Ackah.
81'
Kayserispor brengt Eray Ozbek in de plaats van Gokhan Sazdagi.
80'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kayserispor in Istanboel.
80'
Joshua King mist een kopkans voor Fenerbahce.
78'
Fenerbahce gebruikt de vierde wissel. Serdar Dursun vervangt Michy Batshuayi.
78'
De thuisploeg vervangt Caglar Soyuncu door Mert Hakan Yandas.
77'
77'
De scherpte ontbreekt bij Joshua King (Fenerbahce). Zijn poging mist doel in Istanboel.
76'
Inworp voor Fenerbahce in Sukru Saracoglu Stadium op de eigen helft.
75'
In Istanboel krijgt Kayserispor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
73'
Kayserispor in buitenspelpositie.
72'
Kayserispor schiet tussen de palen, maar Gokhan Sazdagi ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
72'
Inworp op de eigen helft voor Fenerbahce.
72'
Kayserispor mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Ramazan Civelek in Sukru Saracoglu Stadium.
70'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Sukru Saracoglu Stadium.
68'
Sebastian Szymanski neemt de door scheidsrechter Direnc Tonusluoglu gegeven hoekschop voor Fenerbahce in Istanboel.
67'
Kayserispor moet uitkijken als Fenerbahce een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Sukru Saracoglu Stadium.
67'
Sukru Saracoglu Stadium ziet hoe Burak Yilmaz de geblesseerde Arif Kocaman vervangt door Joseph Attamah bij de uitploeg.
67'
Arif Kocaman (Kayserispor) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Istanboel.
66'
Fenerbahce heeft Dusan Tadic gewisseld. Joshua King neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ismail Kartal.