Leonardo Bonucci (Fenerbahce) krijgt geel.
90+3'
In Istanboel krijgt Istanbulspor AS op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+2'
Fenerbahce schiet tussen de palen, maar Miha Zajc ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Istanboel.
90+2'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Istanbulspor AS in Istanboel.
90+2'
Een doelpoging van Ferdi Kadioglu (Fenerbahce) mist scherpte.
90+1'
Vrije trap in Sukru Saracoglu Stadium. Op de helft van Istanbulspor AS mag Fenerbahce een vrije trap nemen.
90'
Vanaf links mag David Sambissa een hoekschop nemen voor Istanbulspor AS in Sukru Saracoglu Stadium.
90'
Emrehan Gedikli schiet op doel maar scoort niet voor Istanbulspor AS in Istanboel.
89'
Furkan Onur Akyuz vervangt Dominik Livakovic bij de thuisploeg.
88'
Wissel in Istanboel: Yusuf Akcicek vervangt Caglar Soyuncu bij Fenerbahce.
88'
Inworp op de eigen helft voor Fenerbahce.
87'
Inworp voor Istanbulspor AS op de helft van Fenerbahce.
87'
Hoekschop voor Fenerbahce in Sukru Saracoglu Stadium. Sebastian Szymanski neemt deze vanaf rechts.
86'
Bij Istanbulspor AS komt Eren Arda San er in. Hij vervangt Jackson Kenio Santos Laurentino.
86'
De vierde wissel van Istanbulspor AS. Emir Mustafa Vurusaner komt erin voor Baran Alp Vardar in Sukru Saracoglu Stadium.
86'
Istanbulspor AS heeft Mendy Mamadou gewisseld. Demir Mermerci neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Osman Zeki Korkmaz.
84'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
84'
De poging van Ozcan Sahan (Istanbulspor AS) mist doel in Sukru Saracoglu Stadium.
83'
Scheidsrechter Volkan Bayarslan geeft Fenerbahce een doeltrap.
83'
De poging van Mendy Mamadou (Istanbulspor AS) mist doel.
81'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
80'
Okan Erdogan incasseert een gele kaart en is geschorst voor de volgende wedstrijd van Istanbulspor AS.
79'
Arbiter Volkan Bayarslan kent een vrije trap toe aan Fenerbahce op de eigen helft.
79'
Vrije trap voor Istanbulspor AS op de helft van Fenerbahce.
78'
Fenerbahce bouwt zijn voorsprong in Istanboel uit tot 6-0 dankzij een doelpunt van Joshua King.
77'
De bal is over de achterlijn geweest. Fenerbahce mag een doeltrap nemen.
77'
De scherpte ontbreekt bij Modestas Vorobjovas (Istanbulspor AS). Zijn poging mist doel.
76'
De thuisploeg zit op rozen als Serdar Dursun de score uitbouwt naar 5-0 in Sukru Saracoglu Stadium.
76'
Inworp voor Fenerbahce in de buurt van het vijandige doel in Sukru Saracoglu Stadium.
75'
Istanbulspor AS brengt Tunahan Samdanli in de plaats van Racine Coly.
75'
74'
Achterin bij Istanbulspor AS wordt de kopbal van Joshua King (Fenerbahce) tegengehouden.
74'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Sukru Saracoglu Stadium.
73'
De thuisploeg vervangt Bright Osayi-Samuel door Mert Muldur.
73'
Doeltrap voor Istanbulspor AS in Sukru Saracoglu Stadium.
73'
Doelpoging Fenerbahce! Het schot van Fred gaat niet tussen de palen in Istanboel.
72'
Scheidsrechter Volkan Bayarslan geeft Fenerbahce een vrije trap op de eigen helft.
71'
Inworp voor Istanbulspor AS ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Istanboel.
70'
Istanbulspor AS krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Volkan Bayarslan in Istanboel.