Inworp voor Fatih Karagumruk in de buurt van het vijandige doel in Vefa Stadium.
In Istanboel krijgt Fatih Karagumruk op de eigen helft een vrije trap te nemen.
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
Trainer Okan Buruk gebruikt zijn vijfde wissel. Dries Mertens wordt door Serge Aurier vervangen bij de uitploeg.
Trainer Okan Buruk (Galatasaray) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Baris Yilmaz door Wilfried Zaha.
90+3'
Inworp voor Galatasaray in Vefa Stadium op de eigen helft.
90+3'
Scheidsrechter Volkan Bayarslan kent een vrije trap toe aan Fatih Karagumruk, te nemen op de helft van Galatasaray.
90+2'
In Vefa Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90'
Het voorbereidende werk werd verricht door Mauro Icardi.
90'
Galatasaray komt op een 2-3 voorsprong in Istanboel via Berkan Kutlu!
90'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Galatasaray in Istanboel.
90'
De kopbal van Marcos Vinicius Amaral Alves (Fatih Karagumruk) mist het doel van de tegenstander.
89'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fatih Karagumruk in Istanboel.
88'
Scheidsrechter Volkan Bayarslan kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
87'
Scheidsrechter Volkan Bayarslan kent Galatasaray een inworp toe op de helft van Fatih Karagumruk.
87'
Galatasaray gebruikt de derde wissel. Davinson Sanchez vervangt Abdulkerim Bardakci.
87'
Inworp voor Fatih Karagumruk in Vefa Stadium op de eigen helft.
86'
Fatih Karagumruk moet uitkijken als Galatasaray een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Vefa Stadium.
83'
Munir Mercan deed het voorbereidende werk.
83'
Marcos Vinicius Amaral Alves scoort en maakt de 2-2 gelijkmaker voor Fatih Karagumruk in Vefa Stadium.
82'
Scheidsrechter Volkan Bayarslan kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
82'
De uitploeg wisselt Kerem Demirbay voor Berkan Kutlu.
81'
Galatasaray heeft Hakim Ziyech gewisseld. Muhammed Kerem Akturkoglu neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Okan Buruk.
81'
De vierde wissel van Fatih Karagumruk. Guven Yalcin komt erin voor Marcus Rohden in Vefa Stadium.
81'
De thuisploeg vervangt Ryan Mendes door Kevin Lasagna.
80'
Scheidsrechter Volkan Bayarslan geeft een inworp aan Fatih Karagumruk op de eigen helft in Vefa Stadium.
80'
Vefa Stadium ziet hoe Kerem Demirbay op doel schiet, maar niet scoort voor Galatasaray.
80'
Mauro Icardi (Galatasaray) ziet zijn kopbal niet in het doel van Fatih Karagumruk belanden.
78'
Scheidsrechter Volkan Bayarslan geeft Fatih Karagumruk een vrije trap op de eigen helft.
76'
De bal is over de achterlijn geweest. Fatih Karagumruk mag een doeltrap nemen.
75'
Scheidsrechter Volkan Bayarslan kent een vrije trap toe aan Galatasaray op een gevaarlijke plek voor Fatih Karagumruk.
75'
Galatasaray krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Volkan Bayarslan op de helft van Fatih Karagumruk.
75'
Fatih Karagumruk brengt Flavio Paoletti in de plaats van Dimitris Kourbelis.
74'
74'
Scheidsrechter Volkan Bayarslan geeft Galatasaray een doeltrap.
74'
Marcus Rohden mist het doel en scoort niet voor Fatih Karagumruk in Vefa Stadium.
73'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
73'
Inworp voor Fatih Karagumruk ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Istanboel.
72'
Inworp Galatasaray. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.