De scherpte ontbreekt bij Svit Seslar (Eyupspor). Zijn poging mist doel.
90+7'
Trabzonspor moet uitkijken als Eyupspor een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Eyüp Stadium.
90+7'
In Eyüp Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+5'
Trabzonspor krijgt van scheidsrechter Atilla Karaoglan op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+4'
Evren Eren Elmali (Trabzonspor) is weer terug binnen de lijnen.
90+4'
Scheidsrechter Atilla Karaoglan legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Evren Eren Elmali (Trabzonspor) in Eyüp Stadium.
90+2'
Scheidsrechter Atilla Karaoglan kent Trabzonspor een inworp toe op de helft van Eyupspor.
90+1'
Muhammed-Cham Saracevic neemt de door scheidsrechter Atilla Karaoglan gegeven hoekschop voor Trabzonspor in Istanboel.
90'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Eyüp Stadium.
90'
Scheidsrechter Atilla Karaoglan geeft een inworp aan Eyupspor op de eigen helft in Eyüp Stadium.
90'
Bij de uitploeg moet de geblesseerde Enis Destan plaats maken voor Muhammed-Cham Saracevic.
89'
Enis Destan blesseert zich bij Trabzonspor, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Eyüp Stadium.
87'
De tweede wissel van Trabzonspor. Engin Poyraz Efe Yildirim komt erin voor Mislav Orsic in Eyüp Stadium.
87'
Eyupspor krijgt van scheidsrechter Atilla Karaoglan op eigen helft een vrije trap toegewezen.
87'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Eyüp Stadium.
86'
Blessure voor Melih Kabasakal (Eyupspor). Tugay Kacar komt voor hem het veld in.
85'
Trainer Arda Turan gebruikt zijn vierde wissel. Mame Thiam wordt door Anastasios Chatzigiovannis vervangen bij de thuisploeg.
85'
84'
Inworp op de eigen helft voor Eyupspor.
84'
Eyupspor is weer compleet nu Melih Kabasakal weer terug het veld in mag.
82'
Melih Kabasakal (Eyupspor) raakt geblesseerd in Istanboel. Scheidsrechter Atilla Karaoglan legt de wedstrijd even stil.
80'
Inworp voor Trabzonspor in Eyüp Stadium op de eigen helft.
79'
Scheidsrechter Atilla Karaoglan geeft Trabzonspor een vrije trap op de eigen helft.
79'
Svit Seslar (Eyupspor) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
76'
De uitploeg vervangt Cihan Canak door Enis Bardhi.
75'
Inworp Eyupspor. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.