Doelpunt! Halil Akbunar breidt de voorsprong uit. Eyupspor leidt met 4-1.
De scherpte ontbreekt bij Uzeyir Ergun (BB Bodrumspor). Zijn poging mist doel in Istanboel.
De bal is over de achterlijn geweest. Eyupspor mag een doeltrap nemen.
90+3'
Inworp voor BB Bodrumspor op de helft van Eyupspor.
90+2'
Inworp BB Bodrumspor. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+2'
Eyupspor heeft Fredrik Midtsjo gewisseld. Dorukhan Tokoz neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Arda Turan.
90+1'
Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft een inworp aan BB Bodrumspor op de eigen helft in Eyüp Stadium.
90'
90'
BB Bodrumspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Halil Umut Meler op de helft van Eyupspor.
89'
Inworp voor Eyupspor in Eyüp Stadium op de eigen helft.
88'
Buitenspelpositie voor Mame Thiam (Eyupspor) in Eyüp Stadium (Istanboel).
87'
Inworp op de eigen helft voor Eyupspor.
87'
De thuisploeg wisselt Ahmed Kutucu voor Svit Seslar.
86'
De assist kwam van Ahmed Kutucu.
86'
Doelpunt! Eyupspor breidt de voorsprong tot 3-1 uit via Samuel Saiz.
85'
Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft Eyupspor een doeltrap.
85'
In Eyüp Stadium belandt een kopbal van George Puscas (BB Bodrumspor) tegen de lat!
85'
BB Bodrumspor krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Halil Umut Meler in Istanboel.
84'
Vergeefse doelpoging Ahmed Kutucu (Eyupspor) in Eyüp Stadium.
83'
BB Bodrumspor brengt Ege Bilsel in de plaats van Fredy Kulembe.
83'
BB Bodrumspor in buitenspelpositie.
81'
79'
Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft een inworp aan Eyupspor op de eigen helft in Eyüp Stadium.
78'
77'
Inworp voor BB Bodrumspor ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Istanboel.
77'
Eyüp Stadium ziet hoe Halil Akbunar op doel schiet, maar niet scoort voor Eyupspor.
76'
Trainer Ismet Tasdemir gebruikt zijn derde wissel. Zdravko Minchev Dimitrov wordt door Haqi Osman vervangen bij de uitploeg.
75'
De derde wissel van Eyupspor. Tugay Kacar komt erin voor Tayfur Bingol in Eyüp Stadium.
75'
Halil Akbunar vervangt Gianni Bruno bij de thuisploeg.
75'
Eyupspor gebruikt de eerste wissel. Samuel Saiz vervangt Emre Akbaba.
74'
BB Bodrumspor krijgt van scheidsrechter Halil Umut Meler op eigen helft een vrije trap toegewezen.
73'
Scheidsrechter Halil Umut Meler kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
72'
Musah Mohammed schiet op doel maar scoort niet voor BB Bodrumspor.
71'
In Eyüp Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
69'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
69'
Een doelpoging van Fredy Kulembe (BB Bodrumspor) mist scherpte.
67'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Halil Umut Meler aan de uitploeg.