Een doelpoging van Gabriel Obekpa (BB Bodrumspor) mist scherpte.
90+6'
Doeltrap voor Konyaspor in Bodrum Ilce Stadi.
90+5'
Fredy Kulembe (BB Bodrumspor) raakt geblesseerd in Bodrum. Scheidsrechter Cagdas Altay legt de wedstrijd even stil.
90+4'
Scheidsrechter Cagdas Altay geeft BB Bodrumspor een vrije trap op de eigen helft.
90+2'
Scheidsrechter Cagdas Altay kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+1'
In Bodrum Ilce Stadi mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+1'
Gele kaart in Bodrum: Kenan Ozer (BB Bodrumspor) gaat op de bon bij scheidsrechter Cagdas Altay.
90+1'
Jakub Slowik (Konyaspor) krijgt een eerste gele kaart.
90'
Inworp op de eigen helft voor Konyaspor.
90'
Scheidsrechter Cagdas Altay kent Konyaspor een inworp toe op de helft van BB Bodrumspor.
88'
Goal! De thuisploeg loopt uit naar een 3-1 voorsprong dankzij een benutte strafschop van Kenan Ozer.
84'
Scheidsrechter Cagdas Altay geeft Konyaspor een doeltrap.
83'
BB Bodrumspor gebruikt de vijfde wissel. Ondrej Celustka vervangt Gokdeniz Bayrakdar.
83'
BB Bodrumspor brengt Gabriel Obekpa in de plaats van Samet Yalcin.
83'
BB Bodrumspor heeft Zdravko Minchev Dimitrov gewisseld. Kenan Ozer neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ismet Tasdemir.
82'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Bodrum Ilce Stadi.
81'
Buitenspelpositie van de uitploeg.
79'
De uitploeg wisselt Ogulcan Ulgun voor Emrehan Gedikli.
77'
77'
De tweede wissel van coach Ismet Tasdemir (BB Bodrumspor) is een noodgedwongen wijziging. Ege Bilsel vervangt de aangeslagen Uzeyir Ergun.
76'
Het spel ligt even stil in Bodrum. Uzeyir Ergun (BB Bodrumspor) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
75'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Bodrum.
75'
BB Bodrumspor moet opletten als Konyaspor van scheidsrechter Cagdas Altay een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
75'
Inworp voor Konyaspor in de buurt van het vijandige doel in Bodrum Ilce Stadi.
74'
Bij BB Bodrumspor komt Celal Dumanli er in. Hij vervangt George Puscas.
74'
BB Bodrumspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Cagdas Altay op de helft van Konyaspor.
74'
Scheidsrechter Cagdas Altay geeft een inworp aan BB Bodrumspor op de eigen helft in Bodrum Ilce Stadi.
72'
Scheidsrechter Cagdas Altay geeft een inworp aan Konyaspor op de eigen helft in Bodrum Ilce Stadi.
69'
68'
Scheidsrechter Cagdas Altay geeft BB Bodrumspor een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Konyaspor.
68'
Inworp voor BB Bodrumspor in de buurt van het vijandige doel in Bodrum Ilce Stadi.
67'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Bodrum Ilce Stadi.
66'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Cagdas Altay aan de uitploeg.
65'
De derde wissel van Konyaspor. Alassane Ndao komt erin voor Danijel Aleksic in Bodrum Ilce Stadi.
65'
Melih Ibrahimoglu vervangt Yusuf Erdogan bij de uitploeg.
64'
Scheidsrechter Cagdas Altay kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.