90+7'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Bodrum.
90+7'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Zorbay Kucuk een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Bodrum.
90+5'
Inworp Basaksehir FK. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+3'
Inworp voor Basaksehir FK op de helft van BB Bodrumspor.
90+3'
Scheidsrechter Zorbay Kucuk kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+3'
Inworp op de eigen helft voor BB Bodrumspor.
90+2'
In Bodrum krijgt Basaksehir FK op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+1'
Berat Ayberk Ozdemir met de assist.
90+1'
Het staat 0-1 in Bodrum Ilce Stadi! Leo Duarte zet de uitploeg op voorsprong.
90'
Basaksehir FK schiet tussen de palen, maar Leo Duarte ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
89'
Vanaf links mag Deniz Turuc een hoekschop nemen voor Basaksehir FK in Bodrum Ilce Stadi.
89'
Scheidsrechter Zorbay Kucuk kent een vrije trap toe aan Basaksehir FK op een gevaarlijke plek voor BB Bodrumspor.
88'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Bodrum.
86'
Scheidsrechter Zorbay Kucuk geeft Basaksehir FK een doeltrap.
86'
Bij Basaksehir FK komt Leo Duarte er in. Hij vervangt Olivier Kemen.
85'
Wissel in Bodrum: Haqi Osman vervangt Zdravko Minchev Dimitrov bij BB Bodrumspor.
85'
Vrije trap voor BB Bodrumspor op de helft van Basaksehir FK.
84'
Diogo Sousa (BB Bodrumspor) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Bodrum.
84'
Doeltrap voor Basaksehir FK in Bodrum Ilce Stadi.
84'
Doelpoging BB Bodrumspor! Het schot van Taulan Sulejmanov gaat niet tussen de palen in Bodrum.
83'
Diogo Sousa (BB Bodrumspor) raakt geblesseerd in Bodrum. Scheidsrechter Zorbay Kucuk legt de wedstrijd even stil.
82'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor BB Bodrumspor in Bodrum.
82'
Krzysztof Piatek mist het doel en scoort niet voor Basaksehir FK in Bodrum Ilce Stadi.
81'
De bal is over de achterlijn geweest. Basaksehir FK mag een doeltrap nemen.
80'
BB Bodrumspor mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Zdravko Minchev Dimitrov in Bodrum Ilce Stadi.
80'
Vergeefse doelpoging Ali Aytemur (BB Bodrumspor).
80'
BB Bodrumspor mag een hoekschop nemen vanaf links via Zdravko Minchev Dimitrov in Bodrum Ilce Stadi.
79'
78'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Bodrum Ilce Stadi.
77'
76'
Basaksehir FK heeft Berkay Ozcan gewisseld. Miguel Crespo neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Cagdas Atan.
76'
Trainer Cagdas Atan (Basaksehir FK) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Serdar Gürler door Davidson.
75'
Rood voor Basaksehir FK! Dimitris Pelkas krijgt de rode kaart getoond door scheidsrechter Zorbay Kucuk in Bodrum.
75'
Scheidsrechter Zorbay Kucuk kent een vrije trap toe aan BB Bodrumspor, te nemen op de helft van Basaksehir FK.
74'
Scheidsrechter Zorbay Kucuk geeft Basaksehir FK een vrije trap op de eigen helft.
74'
Vrije trap in Bodrum Ilce Stadi. Op de helft van BB Bodrumspor mag Basaksehir FK een vrije trap nemen.
73'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Bodrum.
72'
BB Bodrumspor krijgt van scheidsrechter Zorbay Kucuk op eigen helft een vrije trap toegewezen.
70'
Arbiter Zorbay Kucuk kent een vrije trap toe aan Basaksehir FK op de eigen helft.