Inworp voor Besiktas op de helft van Hatayspor.
Cemali Sertel (Hatayspor) krijgt een eerste gele kaart.
90+10'
Besiktas mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90+8'
Scheidsrechter Cihan Aydin trekt geel in Vodafone Park. Gedson (Besiktas) is er de volgende wedstrijd niet bij.
90+8'
Scheidsrechter Cihan Aydin toont Tayyib Sanuc (Besiktas) de gele kaart.
90+8'
Scheidsrechter Cihan Aydin kent een vrije trap toe aan Hatayspor op een gevaarlijke plek voor Besiktas.
90+8'
Scheidsrechter Cihan Aydin kent Hatayspor een inworp toe op de helft van Besiktas.
90+7'
Goal! De thuisploeg komt langszij dankzij een benutte penalty van Vincent Aboubakar.
90+3'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Salih Ucan.
90+3'
De verdediging van Hatayspor houdt de kopbal van Omar Colley (Besiktas) tegen in Istanboel.
90+3'
Besiktas schiet tussen de palen, maar Salih Ucan ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
90+3'
Besiktas schiet tussen de palen, maar Salih Ucan ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Istanboel.
90+3'
Hoekschop voor Besiktas in Vodafone Park. Ernest Muci neemt deze vanaf rechts.
90+1'
Inworp voor Besiktas in Vodafone Park op de eigen helft.
90+1'
Scheidsrechter Cihan Aydin kent een vrije trap toe aan Besiktas, te nemen op de helft van Hatayspor.
90'
Hatayspor moet uitkijken als Besiktas een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Vodafone Park.
90'
90'
Hatayspor blokkeert de kopbal van Tayyib Sanuc (Besiktas) in Istanboel.
90'
Vanaf links mag Ernest Muci een hoekschop nemen voor Besiktas in Vodafone Park.
88'
Hatayspor moet opletten als Besiktas van scheidsrechter Cihan Aydin een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
86'
84'
Besiktas heeft Milot Rashica gewisseld. Mustafa Erhan Hekimoglu neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Serdar Topraktepe.
83'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
83'
Cenk Tosun (Besiktas) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
83'
Guy-Marcelin Kilama (Hatayspor) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
83'
Visar Bekaj (Hatayspor) doet weer mee in Vodafone Park.
83'
Cemali Sertel (Hatayspor) is weer terug binnen de lijnen.
82'
Het spel ligt even stil in Istanboel. Guy-Marcelin Kilama (Hatayspor) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
82'
Visar Bekaj blesseert zich bij Hatayspor, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Vodafone Park.
81'
Cemali Sertel (Hatayspor) raakt geblesseerd in Istanboel. Scheidsrechter Cihan Aydin legt de wedstrijd even stil.
80'
Wissel in Istanboel: Kerim Alici vervangt Joelson Fernandes bij Hatayspor.
79'
Scheidsrechter Cihan Aydin geeft Besiktas een vrije trap op de eigen helft.
79'
Hatayspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Cihan Aydin op de helft van Besiktas.
78'
Vergeefse doelpoging Joelson Fernandes (Hatayspor) in Vodafone Park.
78'
Scheidsrechter Cihan Aydin kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
78'
Besiktas krijgt van scheidsrechter Cihan Aydin op eigen helft een vrije trap toegewezen.
77'
Arbiter Cihan Aydin kent een vrije trap toe aan Besiktas op de eigen helft.
76'
Ernest Muci (Besiktas) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
76'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Vodafone Park.
75'
Buitenspel Besiktas. Vincent Aboubakar wordt teruggefloten door scheidsrechter Cihan Aydin.