90+7'
Inworp voor Antalyaspor ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Antalya.
90+6'
Scheidsrechter Cihan Aydin geeft Fenerbahce een doeltrap.
90+5'
Inworp Fenerbahce. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+4'
90+3'
Buitenspelpositie Fenerbahce.
90+2'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Antalya Stadium.
90+2'
In Antalya Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+1'
Doelpoging Antalyaspor! Het schot van Mert Yilmaz gaat niet tussen de palen.
90+1'
De bal is over de achterlijn geweest. Fenerbahce mag een doeltrap nemen.
90'
Fenerbahce schiet tussen de palen, maar Fred ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Antalya.
87'
Arbiter Cihan Aydin kent een vrije trap toe aan Antalyaspor op de eigen helft.
84'
Fenerbahce brengt Mert Hakan Yandas in de plaats van Sebastian Szymanski.
83'
Trainer Alex De Souza (Antalyaspor) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Oleksandr Petrusenko door Ramzi Safuri.
81'
Eigen doelpunt van Thalisson Kelven in Antalya: 0-2!
80'
Antalyaspor krijgt van scheidsrechter Cihan Aydin op eigen helft een vrije trap toegewezen.
79'
Trainer Jose Mario dos Santos Felix Mourinho gebruikt zijn vierde wissel. Edin Dzeko wordt door Youssef En-Nesyri vervangen bij de uitploeg.
78'
Scheidsrechter Cihan Aydin kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
77'
Buitenspel Fenerbahce. Scheidsrechter Cihan Aydin fluit de uitploeg terug in Antalya Stadium.
76'
76'
Poging met het hoofd van Sander van de Streek (Antalyaspor), maar hij mist het doel.
75'
Antalyaspor brengt Gerxhaliu Amar in de plaats van Veysel Sari.
74'
De thuisploeg vervangt Jakub Kaluzinski door Aldolfo Gaich.
74'
Wissel in Antalya: Sander van de Streek vervangt Andros Townsend bij Antalyaspor.
74'
Scheidsrechter Cihan Aydin geeft een inworp aan Fenerbahce op de eigen helft in Antalya Stadium.
70'
Jayden Oosterwolde (Fenerbahce) is weer terug binnen de lijnen.
69'
Fenerbahce gebruikt de derde wissel. Rodrigo Becao vervangt Allan Saint-Maximin.
67'
Scheidsrechter Cihan Aydin legt de wedstrijd even stil om Jayden Oosterwolde (Fenerbahce) aan een blessure te laten behandelen in Antalya.
67'
Scheidsrechter Cihan Aydin geeft Fenerbahce een vrije trap op de eigen helft.
66'
Inworp voor Fenerbahce in Antalya Stadium op de eigen helft.
65'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fenerbahce in Antalya.
65'
Soner Dikmen (Antalyaspor) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
65'
Vrije trap voor Antalyaspor op de helft van Fenerbahce.
63'
Het voorbereidende werk werd verricht door Fred.
63'
De uitploeg neemt de leiding door een doelpunt van Dusan Tadic. Het staat 0-1 in Antalya Stadium.
62'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Antalya.
61'
Schot op doel van Allan Saint-Maximin. Maar zonder doelpunt voor Fenerbahce als gevolg.
61'
Fenerbahce krijgt van scheidsrechter Cihan Aydin op eigen helft een vrije trap toegewezen.